Pretpostavljamo da će stadion biti poprilično popunjen, kvalitet nam ne nedostaje, tako da imamo sve preduslove da ovaj kvalifikacioni ciklus započnemo dobro – pobedom.

Večeras je na repertoaru 9 kvalifikacionih mečeva na evropskom kontinentu. Sportskoj javnosti u Srbiji najviše pažnje privlači meč u kojem će najbolji fudbaleri Srbije, koji večeras od 20:45 časova na stadionu Rajka Mitića dočekuju Republiku Irsku, učiniti sve što je u njihovoj moći da na trijumfalan način započnu svoj pohod ka plasmanu na predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji.


MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

Ovo je novi, ko zna koji po redu, početak u srpskom fudbalu. Doduše, za razliku od prethodnih kvalifikacionih ciklusa, sada je osim novog selektora imenovan i novi predsednik Fudbalskog saveza. Srbija je poslednji put na velikim takmičenjima igrala davne 2010. godine, na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Luksuz za novi rezultatski neuspeh nemamo, tako da po svaku cenu moramo da obezbedimo plasman na SP 2016 u Rusiji.

Problemi su prisutni već na prvom koraku. Selektoru Muslinu na raspolaganju nisu nosioci nacionalnog tima, Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov. Međutim, bez obzira na njihove izostanke, Srbija i dalje ima ulogu favorita na ovom meču. Pretpostavljamo da će stadion biti poprilično popunjen, kvalitet nam ne nedostaje, tako da imamo sve preduslove da ovaj kvalifikacioni ciklus započnemo dobro – pobedom. Usudićemo se da kažemo: mi se pitamo.

Verujete u trijumf “orlova”? MaxBet nudi kvotu 2,10 na pobedu našeg nacionalnog tima, pa eto prilike da to i naplatite.