0
Domaći fudbal

STEVAN „ĆELE“ VILOTIĆ: „Orlići“ u finalu!

Objavljeno: 03.09.16 u 21:18

Omladinska reprezentacija Srbije izborila je plasman u finale 23. Memorijalnog međunarodnog turnira „Stevan Ćele Vilotić“.

Posle pobede u prvom kolu kada su izabranici selektora Milana Kosanovića bili bolji od SAD (2:1), „orlići“ su trijumfovali i protiv Francuske 2:1(2:0)

U drugoj grupi Mađarska je pobedila Ukrajinu 1:0(1:0) i na tabeli sve reprezentacije imaju isti broj osvojenih bodova (tri), ali u finalu sa Srbijom igraće Izrael zbog najbolje gol razlike. Za treće mesto igraće Francuska i Ukrajina, a za peto Mađarska i SAD.

SRCE SRBIJE: Kladionica ne priznaje Kosovo, evo kako se ta država zapravo zove! (FOTO)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]STRELCI:1:0 Vlahović 13, 2:0 Dinga 19, 2:1 Edvard 85.Stadion u Vrbasu. Gledalaca: oko 500. Sudija: Novak Simović. Žuti kartoni: Radić (Srbija), Abdalhar, Kvane, Konjak (Francuska).

SRBIJA: M.Ilić, Radić, Mašović,Dinga,Bošnjak, Gojkov, Petrović, Vlahović (Birmančević),Nikolić (Mesarović),Račić (Terzić), Petrov (Zlatanović).

FRANCUSKA:Masonial,Žarden, Musa,Upankadeno,Sisoko,Konja, Edvard, Klod,Rene, Kvane,Ikone.[/stextbox]

Srbija je došla u vođstvo posle lepe akcije Petrovića i realizacije Vlahovića, a prednost je duplirana kada je Dinga najviše skočio u šesnaestercu Francuza posle dobro izvedenog kornera Nikolića.

Francuzi su pripretili u 34. minutu a tek u finišu meča su uspeli da ublaže poraz.

Srbija se zasluženo plasirala u finale gde je očekuje duel sa Izraelom. Utakmica se igra u ponedeljak, 6. septembra na stadionu Bačke od 16,45 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter