7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET: Vučelić kandidat za predsednika Partizana!

Objavljeno: 02.09.16 u 10:34

Za desetak dana Partizan će dobiti novog predsednika. Novost je da će kandidat jedne struje, umesto Ivana Ćurkovića, biti Milorad Vučelić.

Žurnal piše da je ova odluka doneta prvenstveno zato što se Vučelić bolje kotira kod navijača, koji u Skupštini imaju petoricu delegata.

ŽELJKO PANTIĆ: Čemu da se nadamo kada sudije guraju Zvezdu! (VIDEO)

Njegov protivkandidat ostaje Nenad Bjeković, mada se čuju i glasine kako bi za to mesto mogli da se kandiduju i Mile Jovičić, kao i Tomislav Karadžić.

U međuvremenu je došlo do promena u sastavu skupštine, jer je glumac Dragan Bjelogrlić podneo ostavku na mesto delegata, a zamenio ga general Radovan Radinović. Prethodno je Vlada Divca zamenio Vladimir Grković, poslovni direktor KK Partizan.

0
0

7 Komentara

  1. Pošto u Beogradu nema naroda i ko da okreči isti, i spasi narod i sačuva klub neka ga ugase ali odmah!

    Ceo svet zna za uspehe a znao bi i više da nije ….

    Do koje mere severna bratska Grčka voli Srbiju a Partizan kao sportsko društvo…

    Do sada video milion grafita na najrazličitijim mestima Paok Partizan i Pravda za Grobare i to na srbskom i grčkom, nalepnica…

    Oni više znaju za taj slučaj od srba…

    Ono što fascinira da mesto gde se prodaje hrana giros, ribarnice imaju šalove i nalepnice…
    Neverovatno…

    0
    0
    Odgovori
    • A kad si se probudio…koji bre ceo svet,na osnovu cega?Sta ste to osvojili u Evropi ili svetu?Sta bulaznis?Sacica poremecenih Grka iz Soluna je ispisala nesto u svom kvartu i ti pomislio da je to citav svet…kolko ste plitki vi franjevci,prosto neverovatno.Kad ste otimali sve zivo sa Toletom i Tadicem,Dacicem i Ruzicem,bilo vam je lepo a sad kad vam to niko ne dozvoljava,trazite neku pravdu.Samo vam je onemogucena kradja i nista vise,mada i dalje kradete na pojedinim utakmicama i sa pojedinim sudijama ali drasticno manje,ranije ste zavrsavali prvenstva i pre nego su pocela,imali ste u startu po 48 bodova prednosi od burazerskih klubova i to vam nedostaje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter