0
Evropske lige

PREOKRET: Švajnštajger registrovan za nastavak sezone

Objavljeno: 02.09.16 u 15:50

Nakon što je bilo gotovo izvesno da će napustiti redove Junajteda, ipak se dogodio preokret – Bastijan Švajnštajger registrovan je za nastavak Premijer lige!

Iako nije bio prijavljen za prva tri kola, Bastijan Švajnštajger je dobio, reklo bi se, veoma dobre vesti – vraća se u ekipu Mančester Junajteda, nakon što je Žoze Murinjo odlučio da ga ubaci među 25 fudbalera registrovanih za nastavak takmičenja u Premijer ligi.

– Verujem u svoj kvalitet, i mislim da mogu da pomognem Junajtedu, ako dobijem šansu. Jedno je sigurno – neću završiti karijeru, a preostaje mi da sačekam priliku, rekao je Švajnštajger, koji je dodao da sa Murinjom nema problem, kao i da je odlazak bio jedna od opcija, ali…

– Prelazni rok u SAD je završen, tako da neću ove sezone preći u MLS, zaključio je bivši fudbaler Bajerna, koji je proteklog leta stigao na Old Traford.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter