4
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

POGREŠNO PROCENJENA PARTIZANOVA ‘BOMBA’: Izgubio sam mnogo živaca… (FOTO)

Objavljeno: 02.09.16 u 17:01

Bivši fudbaler Partizana i igrač od kog su mnogi očekivali da bude nosilac igre crno-belih, Miroslav Radović, napustio je Humsku u istom prelaznom roku u kom se u nju, nakon više od decenije, i vratio.

O drugom mandatu u Partizanu pričao je sa kolegama sa poljskog portala „Sport.se.pl“.

Prvo je prokomentarisao nastup u Evropi, i otkrio nešto što se neće svideti navijačima:

– Nakon ispadanja iz Evrope, atmsofera nije bila dobra. Mnogo je toga dolazilo iz svlačionice… Bilo je i čudnih izjava ljudi povezanih sa klubom, pa je onda i trener otišao, nakon poraza u prvenstvu… Mora postojati krivac kad ne ide dobro, pa ni ja ne bežim od odgovornosti, znam gde smo grešili, istakao je Radović.

Potom je nastavio sa pričom o treneru crno-belih:

– Marko Nikolić mi je rekao da računa na mene, pošto smo sarađivali u Olimpiji. Rekao je da želi da ostanem, ali da će ispoštovati moju želju. Bio sam odlučan, poslušao sam srce i vratio se u Varšavu.

Na kraju priče o Partizanu, osvrnuo se i na navijače:

– Grobari su strastveni, burno reaguju. Njima je čudno što sam ovako otišao… Niko nije očekivao ovo. A i koštalo me je živaca… Srećom, završeno je, zaključio je Miroslav Radović kako priču, tako i svoje drugo poglavlje u Partizanu.

Radović Legija

 

0
0

4 Komentara

  1. pametan momak što je ozišao jel treba da ova bagra sa juga svakog momka postrojava i šamara a upravu štite jbš ti klub kad su postali taoci šake jada koji uzimaju milione godišnje i to baš ti sa juga pa nije ni čudo što se zabranjeni neki i alkatraz bagra tuku za šipku.isto ko i svi sever ili jug.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto srce moze da ti uradi to ne moze niko. Prvo ti kaze vrati se u Partizan, a posle tri meseca dodji u Legiju. Mukica

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako si ti izgubio mnogo živaca i mi smo vjeruj mi mnogo više. ..Najpoštenije uzmi snimke utakmica i pogledaj sam a i ocijeni kako si odigrao, sporo, loše, inertno. .a to što nisi ostao da ispraviš to govori najviše o tebi, mi ćemo te i dalje voljeti ali malo iskrenosti bi vredelo više nego sva tvoja priča o svlačionici, svako zna kakav pritisak nosi igranje u Partizanu, a to nije od juče. Svako dobro i sve najbolje u nastavku karijere

    0
    0
    Odgovori
  4. E ovo su ti veliki igraci Zvezde I Partizana koji SE vracaju iz „LJUBAVI“ u klubove. Kao sto mi imamo Lukovica koga su molili of 2013 da dodje pa kad mu Je istekao ugovor onda je dosao u Zvezdu sa recenicom “ Srce me vratilo u Zvezdu“, isto tako I ovaj nesrecnik u 32 godine ode u Poljsku… Strasno. To su VELIKE LJUBAVI PREMA KLUBU, neka budalama prave nekoga drugog… Neki ce ovo shvatiti kao lose neki kao dobro Ali ovo je ziva Istina… POZDRAV PRIJATELJI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter