Teško povređeni golman Novog Pazara, kog je na utakmici sa Crvenom zvezdom nenamerno udario Predrag Sikimić, zatražio je od Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost da pošalje pismo Komisiji za žalbe FS Srbije.

Podsetimo, tokom meča u Novom Pazaru, napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić udario je u jednom duelu golmana domaćih Mladena Živkovića i polomio mu jagodičnu kost. Epilog je bio suspenzija napadača Crvene zvezde na tri meseca. Drakonska kazna pogodila je i povređenog golmana, koji je preko Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost zatražio da se obrati Komisiji za žalbe FS Srbije. On moli da se ukine suspenzija Predragu Sikimiću.


– Javio nam se povređeni golman Novog Pazara Mladen Živković i pitao da li može da napiše izjavu Komisiji za žalbe FSS na odluku od kazni Predraga Sikimića i zatražio kao oštećeni da se Sikimiću ukine suspenzija – navode iz Sindikata “Nezavisnost” na Fejsbuku i dodaju:

– Šta reći posle ovoga nego da smo ponosni što imamo ovakvog čovek aza člana. Ovo je verovatno jedinstven slučaj u našem fudbalu da oštećeni brani okrivljenog. Naklon do poda. Ostali smo bez reči iako smo znali da je Žile ljudina.

Svaka čast, majstore. Nesvakidašnji potez. Mladen Živković je ovako pokazao o kakvom sportisti i koliko velikom čoveku se radi. Sada je odluka na FS Srbije.

FOTO: Facebook

FOTO: Facebook