32
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

ŽELJKO PANTIĆ: Čemu da se nadamo kada sudije guraju Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.16 u 18:15

Autor emisije „Partizanov vesnik“ Željko Pantić žestoko je kritikovao sudije zbog dešavanja u 7. kolu, kada su, po njegovom mišljenu, arbitri Zvezdi poklonili penal u Novom Pazaru.

Kada ga nema na terenu, „večiti“ ratuju van njega. Autor emisije „Partizanov vesnik“ Željko Pantić osuo je paljbu na sudijsku organizaciju i Crvenu zvezdu uz konstataciju da se crveno-beli guraju ka tituli i da Partizan nema čemu da se nada. Pogledajete uvodno izlaganje Željka Pantića.

(Izvor: YouTube/DanasConferences)

0
0

32 Komentara

  1. A zasto bi ti bio antipatican? Ne vidim razloga, napravio je sam sasvim OK sedmicnik,lepu emisiju. Ima uvek jako dobre komentare, zigose sve lopovluke i pravi je vesnik postenih odnosa za klub. Moze on da bude vizuelno ev. i nedopadljiv, no to je pitanje ukusa, neko se nekom svidja a neko ne, medjutim-Zeljko Pantic radi mnogo dobru stvar za Klub. I ja to veoma cenim. Naravno, cigosima on ne valja i oni se po pravilu pretvaraju kao grobari i klevecu klub i muljaju. no niko nije naivan, sve se prepoznaje….
    Imam poruku za Pantica: samo ostro Zeljko! Istina neke mnogo boli, naravno.I jedna primedba. Emisija bi prvo trebala imati blok kratkih vesti a onda komentar. Za popularizaciju emisije mozete napraviti i neki kviz a najboljim znalcima npr. Partizanove istorije dodeliti male nagrade u vidu suvenira, dresova i sl. Takodje predlazem da napravite intervjue sa kandidatima za predsednika, identicna pitanja za obojicu, sa naglaskom na to sta nude u organizaciji, sportskom sektoru, finansijskoj oblasti i kakve garantije imaju, da li ce raditi volonterski ili za besne pare…eto to bi bilo zanimljivo a i korisno za videti i cuti.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije loše imati sedmične emisije, ali ukoliko si OBJEKTIVAN, pa još i obrazovan novinar. On se „proslavio“ emisijama „Dođite na stadion“. I šta je prikazivao? Stadione po Americi od 70* hiljada gledalaca, grejanjem terena, stolica… Za koji k… nama treba toliki stadion. Ko će to da finansira?Nama trebaju ostali infrastrukturni uslovi, pre svega kvalitet terena, zatim svlačionice, max 10.000 stolica, pa tek onda reflektori… A ovi naši „buzdovani“, prvo reflektore… Englezi i Nemci najveći broj utakmica igraju u dnevnim terminima… O ovaj Željko, zvani BUZDOVAN 2, priča bajke o nama nepotrebnim i nedostižnim stvarima. Živi čovek u nekom svom svetu. Objektivnost-nula, u svakom pogledu razočaranje. Nula od čoveka!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ma, 200% je u pravu. Igrac NP je potpuno regularno izbacio loptu van kaznenog a nakon toga se Kanga kao poslednji kreten ukucao u njega,gotovo samou ilacki. Dakle, loptu je pre Kange ispucao ,isao je na loptu ne na igraca i zavrsio akciju!Ljudi su verovatno pod impresijom da je Kanga povredjen, da je noga protivnika u dodiru bila visoko i da je on pao nakon sudara. Tacno je i po pravilima da je penal na svaki prekrsaj u kaznenom, pre ili nakon dodira,ali cija je namera za sudar bila? Pa valjda onoga ko kasni u akciji a to je Kanga! E,zato nema govora o penalu.
    Problem naseg fudbala i SL je sto se sve gleda sa duplom dioptrijom. Istina je da je u ovih pet sest kola Zvezda miropomazana sa par precutkivanja kazni protiv nje,u njenu korist i da je u nekoliko prilika kod nula nula pogurana sa sviranjem penala u njenu korist UVEK u njenu korist . A nasuprot njoj i protivnicima joj, Partizanu je precutano dva tri ocigledna penala i protiv njega svirana dva penala vrlo sumnjiva,gotovo ili sasvim nepostojeca. I to kod nula nula!!! Samo mi nemojte reci da je ovakav drasticno razlicit kriterijum sudjenja na mecevima Cz i Pfc slucajan? Ma nema sansi! Kako to obicno biva, na losem se kola lome, pa se na lose igre Partizana jos dodaje malo soli na tu ranu a cilj je da Zvezda sto vise odmakne rivalu dok ne udje u formu. A ima se alibi,slabe igre Pfc. Sustina je da se svira korektno a ne sa ociglednim predumisljajem poturanja pod takav alibi prave harange protiv Partizana.Vosa je dobro krenula, ali verujte, ima vremena i za nju,kad postane ozbiljno naci ce se baja koji ce joj ga zasvirati . A vapaj Vosse niko cuti nece kao sada Partizanov!!!Ovo prvenstvo ce tesko biti zavrseno ako se nastavi sa ovim bezobrazlukom koju sprovodi sudijska organizacija.
    Citam danas Terzicevu izjavu….kako njegov kostolomac moze da dobije tri meseca zabrane igranja a mali Bleki tri utakmice….? To je ono ,znate, da se Vlasi ne dosete…a Bleki je nevino dete tek startovalo u Ligu igrati i faul je napravio bas zbog neiskustva i mnogo je blazi od onog horora u NP. Kaze Terza, pa ovaj se oporavlja vec dva meseca…,nije to kljucno kod odredjivanja kazne. U NP je Sikimic sutnuo glavu golmana kao da je lopta, a na mecu Pfc i Cuke, je bio ostar start i bez lomljenja kostiju i smrtne opasnosti! Ljudi, to je bila smrtna opasnost a Terzic spinuje! Mislim da je to sramota sa njegove strane.

    0
    0
    Odgovori
  3. VEĆI PROBLEM SU SITUACIJE KRETANJA ODBRAMBENIH IGRACA N. PAZARA I NJIHOVE REAKCIJE(NEREAKCIJE) U SITUACIJAMA KOD GOLOVA C. ZVEZDE, A TAKVE STVARI NAS FUDBAL TERAJU U AMBIS, KO SE BAVIO FUDBALOM BICE MU JASNO STA SAM HTEO DA KAŽEM!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovaj je definitivno prolupao,to sam tvrdio cim su ga pustali u onoj emisiji na SOS kanalu da lupa nebuloze.Covek ne zna gde bije,pun je nekih istorijskih podataka ali se ne razume u srz igre.Zvezdi su sudije potpuno nepotrebne jer je za dve klase jaca od svih,minimum.Jesu pogresili dva puta u njenu korist,to stoji,ali je dolazala da je i tada to bilo bespotrebno.U Nisu je vec vodila sa 2:0 kad je iskljucen igrac Radnickog i sta je tu bila pomoc,kad bi ionako lagano dobila,kao i penal u Pazaru ali je kasnije dokazala sa igracem manje kad je postigla dva gola.

    0
    0
    Odgovori
  5. Gde si bio sve ove godine?Zasto nisi komentarisao ponisten gol milijasa i hiljade takvih situacija???Zasto sada kao p…. kukate???To je preposteni Panticu nesto sto ste vi grobari izmislili a zove se „dominacija“.Samo sto sad nije tako slatka,m????

    0
    0
    Odgovori
  6. Ало дечко о чему причаш, па испали сте од неког заглебја или како већ.. Иди мало умиј се, дођи себи

    0
    0
    Odgovori
  7. Ti si najveci grobar i nikada nisi bio realan kod Karadzica ste krali kapom i sakom,da malo vidimo sta vam donese Milosevic Marjanovic Tadic i ostali lopovi, ukradoste vojni stadion,pa ga sada zovete partizanov,neznam samo kako moze biti vas.Panticu stojis kod nekoliko nevaznih pehara u prostoriji vojnoj,otidji malo tamo kod nekih koji devet godina nisu igrali Evropu, pa pogledaj kakvi pehari tamo stoje.Placi Panticu placi kada ste hteli Crvenu Zvezdu da unistite bilo vam je mnogo drago,znalo se odma ko cebiti prvak jer je bilo sve uz vas,nema vise onih koji su bili na vlasti da drmaju Srbijom.

    0
    0
    Odgovori
    • Pošto je video da „ono“ nad Brazilcem nije faul i nije penal, „prepošteni“ Pantić (poznat po emisiji „Dođite na lavor“), setio se 90+ minuta i (ne)sporne situacije koju ni ćelavi ne bi okarekterisao kao penal. Pantiću, NIJE PENAL!!! Je l’ ti jasno da nije? Nisi imao šlgvort za svoju usranu emisiju i sve, ali BAŠ SVE, si izmislio!!! Nedovoljno za emisiju je bio Zvezdin nepostojeći penal, već je morao da pojača utisak da se istovremeno Zvezdi pomaže, a Partizanu odmaže. Izmislio, nalupetao se, 15 minuta vrti istu priču.. Ma, BUDALA…

      0
      0
      Odgovori
  8. Mislim da su nki od sudija dobri i lestiti ljudi, ali zbog strasti od malih nogu prema voljenoj zvezdi, nemaju realnu sliku i odnos prema dogadjajima na terenu,Dosuditi nešto protiv zvezde ili u korist njenog rivala je isto kao dići ruku na svoje d3te. Zato naše sudije dobro sude u ino mečevima a kod kuće su komični.

    0
    0
    Odgovori
  9. Neće to večito trajati, krenuše im kola nizbrdo, u evropi se izblamirali u obe kvalifikacije, živa sranota, i to sa grofom, bolje da kupi prnje i put pod noge u nepoznatom pravcu, jer ostaće upamćen po tome da ni sa ovakvim talentima ni u ibe kvalifikacije nije napravio uspeh, sad im sledi bum tras po JSL, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo bre dilejo nepismena,nauci prvo da pises pa komentarisi nesto! Evropa se pise sa velikim E i sta ti znaci ovo u obe kvalifikacije,smesan si…I opet nije ibe niti obe vec u 2 kvalifikaciona ciklusa ako si na to mislio…A kako ste vi igrali u te kvalifikacije kako ih nazivas? Alo bre Zaglembje Lubin vas otreslo! Kako stojite u JSL -9! Cemu se nadate? Ako ne osvojite titulu i ne plasirate se u tu Evropu jos samo 1 sezonu raspascete se bre! Pokrij se usima!

      0
      0
      Odgovori
      • Vidis dilejo meni nikad ne bi palo na pamet da citam neke zvezdine novine ili gledam zvezdin tv, nikad. Bas mi je drago da toliko cigana posecuje Partizanov vesnik i ostavlja komentare. A sto se evrope tice zasto bi se mi pokrivali usima. Pa mi smo u zemlji Srbiji jedini nesto uspevali u toj evropi pa makar to bilo premalo. A vi? Pa Cuka i Vosa imaju vise uspeha u evropi od vas. I da ne bi bilo zabune zbog pravopisa zvezu i evropu namerno sa malim slovima jer ne zasluzuju velika.

        0
        0
        Odgovori
    • Franjo, reci mi…jel manja sramota kad tvoj mali klub ispadne u prvom kolu od kluba za koji si cuo samo ako igras kladionicu?!

      0
      0
      Odgovori
    • Sta je babi milo,to joj se i snilo.Nastavice Zvezda bum,tras ali po svim protivnicima,razbijace ih iz kola u kolo jer je mnooogooo kvalitetnija od svih.Ubrzo i vi dolazite na red,samo spremite izgovore i alibije vec sada,ko ce vam biti kriv.Za pocetak,mogli bi da startujete sa penalom fore,jer ce te kukati i vrsiti pritisak nedelju dana unapred i opet ce mo vas odrati.

      0
      0
      Odgovori
  10. Haha pa vi ste mogli samo kod Karadzica da se nadate,tu ste krali titule celo vreme,Franjevci vreme je proslo sa vasom kradjom,ne mozete vise to vas najvise boli !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Samo vama je bezbroj puta pomogao da nije vi bi igrali beton ligu gašenje je trebalo biti da je bilo po zakonu razmisli ako imaš čime

      0
      0
      Odgovori
      • Da ima cime da razmisli ne bi bio navijac placizana, i ne bi mu bili idoli ludimiri poput tegeltija, pantica, vujosevica, vucelica i ostalih jahaca apokalipse…

        0
        0
        Odgovori
  11. Mozemo da se nadamo POBEDI, SUDIJE VSS GURAJU zVEZDU U AMBIS tj. NJENO KRIMOGENO RUKOVODSTVO I USKORO IM STIZE KATANCINA OD Uefe !!! Poglavlja se otvaraju, DOSTA JE BILO KRIMINALACA U SPORTU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter