3
Evropske lige

IGROM SLUČAJA: Znate li protiv koga će i gde Katai imati ‘vatreno krštenje’ u Primeri?

Objavljeno: 01.09.16 u 10:28

Vrlo zanimljiv podatak i verovatno idealan rival i stadion za debi u, kako je sam rekao, ‘najjačoj ligi na svetu’.

Jedan od najboljih fudbalera u Superligi Srbije Aleksandar Katai krenuo je novim putem, a njegov sledeći korak je španska Primera.

Nije u pitanju Selta iz Viga kao što je već bilo gotovo izvesno, već Deportivo Alaves, klub koji je bio najbrži i najkonkretniji u poslednjim minutima, pa i sekundama letnjeg prelaznog roka.

U MINUT DO DVANAEST: Katai odlazi u Primeru, ali ne u Seltu! (FOTO)

Sada, kada je već poznato sve oko tog ‘ludog’ transfera koji je konačno završen, zanimljiva je činjenica protiv koga će i gde Katai debitovati u dresu novog kluba.

Ni manje ni više, to će biti grandiozni Kamp Nou, dom fudbalera Barselone, protiv koje će Alaves igrati u sledećem, trećem kolu Primere.

Taj meč na programu je u subotu, 10. septembra, u večernjem terminu.

NINKOVIĆEVA BRAVURA U PRODUŽETKU: Uzeo loptu na sredini i postigao velemajstorski gol! (VIDEO)

Alaves posle dva odigrana kola 11. mesto sa dva osvojena boda, igrajući nerešeno na gostovanju Atletiko Madridu (1:1) i na svom stadionu protiv Sporting Hihona (0:0).

0
0

3 Komentara

  1. Ja pomislio protiv raspale cz, a onda sam se „setio“ da azilant-internacionalci nisu PROSLI DALJE U OBA TAKMICENJA SU ISPALI, BEZ OBZIRA NA VELIKI „ULOG“ tj. KREDITE I RAD BANKOMATA, A SVE BACENO U „RUPU“ (citaj privatne dzepove abol. kadra) KAO I DECENIJAMA IZA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter