10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U MINUT DO DVANAEST: Katai odlazi u Primeru, ali ne u Seltu! (FOTO)

Objavljeno: 31.08.16 u 23:20

Ako je i bilo navijača Zvezde koji su se nadali da bi Katai mogao da ostane, to izgleda više nije slučaj, pošto će najbolj fudbaler crveno-belih ipak otići u špansku Primeru.

Posle dugo peripetija, prihvatanja ponude Selte, pa i odbijanja iste, da bi gotovo u ‘minut do 12’ najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai ipak pronašao klub u, kako je rekao, ‘najjačoj ligi na svetu’.

Strani mediji bave se mnogobrojnim transferima u smiraj prelaznog roka, a jedan od njih je i Kataijev, koji je prema navodima dogovorio sve sa španskim Alavesom.

Navodno je transfer vredan 2.000.000 evra, a Alaves će Zvezdi isplatiti sumu u dve rate. Takođe, Katai je Zvezdi oprostio dug od skoro 400.000 evra, što je još jedan dokaz njegove privrženosti klubu.

Srpski reprezentativac tako će ipak zaigrati u Primeri, ali ne u Selti, dok su odbijene ponude Atalante, koja je dovela našeg Aleksandra Pešića i moskovske Lokomotive.

0
0

10 Komentara

  1. Cccccccc, ode Kataji ode, i sa njim,najboljim hm hm, vama evropa u dva takmicenja bila nedostizna, a sta tek sad sledi, jer kola polako krenuse nizbrdo, eh eh ako sudije samo pomognu sta a? pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. zamislite koliko je bolji igrac od ruiza mucea fibela pa i kange,pa sta radite kukala vam majka doveli ste krsine a ode igracina za dva milionaa ova cetvorica imaju toliku platu godisnju au katastrofa jedna nasi igraci na klupi a brate politika kluba fascinantna Vucicu rasceraj to vidis sta rade

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je neverovatno šta se radi u Zvezdi.Ko zna koliko ljudi se ugradilo u ovaj transfer.ALO,LJUDI,KATAI JE UBEDLJIVO NAJBOLJI IGRAČ NA OVIM PROSTORIMA i ima samo 25 godina a da ga prodaju za samo 1 870 000 evra…zvanično je i najbolji strelac lige u prethodnoj sezoni i u ovoj sezoni je dao već 6 golova i to 4 u kvalifikacijama za LŠ i umesto da ga prodaju za minimum 5 miliona,oni nisu izvukli ni dva.Pa partizan je prodao nekog tamo Lukića,koji nije odigrao ni 5 utakmica u prvenstvu a sad nije bio ni među 25 igrača za 1,5 miliona.Da li je ovo moguće,koliko lopova ima prilikom transfera igrača.Juče je Radović iz partizana prodat za 100 000e…dal neko veruje da nije bilo ugrađivanja.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Bolje nego u 12 i MINUT, k’o raspali simbol zla ex Yu fkcz STO SU ZAKASNILI SA „ulaskom u ligu sampiona“ tj. KREDITIMA ZIDAJU „CARDAK“ NIT NA NEBU, NIT NA ZEMLJIII..KATANCINAAA !!! Eno Robi SAKUPLJA KUNE PO HR. ZA SPOMEN PLOCUUU, a MAMIC „glumi“ SHEIKA i pravi BORDEL na MRAKani sa EVNUSIMAAA U GLAVNOJ ULOZIII (dzajka, cvele, tvorzic, coks&Co. …).!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Jedini koji se trenutno raspada je tvoj mozak i to od mrznje i kompleksa koje imas od kluba kakav je Zvezda, ali ne brini, ubrzo ce ti se pridruziti i vecina drugih grobara kad uvide da i ove sezone kao i prosle necete uzeti trofej niujednom sportu, na vasu zalost to ce potrajati jos koju godinu dok vam potpuno ne pokopamo vas omiljeni klubic, a zatim ga odozgo nalijemo betonom da se to vase zagrebacko cedo slucajno ne povampiri, tek onda cemo da zidamo bordel, ali ne na MARAKANI nego bas tu na tom mestu gde cemo vam sahraniti voljeni klub, a posluga cete nam biti vi grobarke licno, za kraj Mamic i kune???, pa to su vas prijatelj i vasa moneta buuuahahahahahahahahahahahahaha…

      0
      0
      Odgovori
  5. ..Bolje nego u 12 i MINUT, k’o raspali simbol zla ex Yu fkcz STO SU ZAKASNILI SA „ulaskom u ligu sampiona“ tj. KREDITIMA ZIDAJU „CARDAK“ NIT NA NEBU, NIT NA ZEMLJIII..KATANCINAAA !!! Eno Robi SAKUPLJA KUNE PO HR. ZA SPOMEN PLOCUUU, a MAMIC „glumi“ SHEIKA i pravi BORDEL na MRAKani sa EVNUSIMAAA U GLAVNOJ ULOZIII (dzajka, cvele, tvorzic, coks&Co. …).!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. ..Bolje nego u 12 i MINUT, k’o raspali simbol zla ex Yu fkcz STO SU ZAKASNILI SA „ulaskom u ligu sampiona“ tj. KREDITIMA ZIDAJU „CARDAK“ NIT NA NEBU, NIT NA ZEMLJIII..KATANCINAAA !!! Eno Robi SAKUPLJA KUNE PO HR. ZA SPOMEN PLOCUUU, a MAMIC „glumi“ SHEIKA i pravi BORDEL na MRAKani sa EVNUSIMAAA U GLAVNOJ ULOZIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter