3
Domaći fudbal

SADA I ZVANIČNO: Partizan potvrdio još jedan odlazak iz kluba

Objavljeno: 31.08.16 u 19:48

Egzodus iz Humske se nastavlja i poslednjeg dana prelaznog roka.

Kao što se prethodnih dana i spekulisalo, a juče nam u razgovoru i potvrdio sportski direktor Ivica Iliev, Bojan Šaranov je danas zvanično napustio Partizan i potpisao ugovor sa azerbejdžanskim klubom Karabagom.

Iskusni čuvar mreže u Partizanu je proveo prethodnih sedam meseci, a u nekoliko navrata je bio junak crno-belih, posebno dok je ekipu vodio Ivan Tomić.

– Bojan Šaranov dosadašnji golman Partizana, danas je sporazumno raskinuo ugovor sa crno-belima, oprostio sva dugovanja klubu i prešao u azerbejdžanski klub Karabag. Srećno u novom klubu, Bojane! – piše na zvaničnom sajtu crno-belih.

0
0

3 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Postajemo cigaNJski pasnjak, jbm nazadne trojance ubacene u Svetinju, pa koliko juce, gmazura i iglica su govorili da se UREDNO isplacuju tekuci troskovi kluba, kao i plate igracima, a sada Saranov „OPRASTA“ SVA DUGOVANJA U ZAMENU ZA SPORAZUMNI RASKID..??!!! .!. XXAAXXAA .!. Sto vise upropastiti fk, oterati i ono malo napadaca, a DOVESTI STO VISE GOLMANA I JOS VISE „POJACATI KLUPU“, MALO je 50 REZERVIII, I SVE BEZ DINARA OBESTECENJA, UPORNO POKUSAVAJU DA NAS DOVEDU U ISTU DEVASTIRANU RAVAN SA RASPALIM FK SA MRAKane .!. XXAAXXAA .!. Samo nismo mi gani bez mozga da cutimo dok nas kradu i upropascavaju voljeni klub !!! STOP UNISTAVANJU SD PARTIZAN !!! SMRT FASIZMU SLOBODA PARTIZANU !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ti ne znash? Ne chitash vesti o svom klubu??? Tole super liga Srbije vishe ne postoji!!! Mnogo godina ste vi unishtavali vajveci srpski klub ali on je neunishtiv i ponovo staje na noge i uskoro ce se vratiti tamo gde mu je i mesto, u sam vrh Evrope!!! Gledaj i plachi, mali glodare!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter