4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BOMBA U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA: Fudbaler Zvezde u Dinamu iz Zagreba?! (FOTO)

Objavljeno: 31.08.16 u 19:11

Kad već nije uspeo da dovede Nemanju Maksimovića, Zdravko Mamić se okrenuo prema Ljutice Bogdana.

Dinamo Zagreb ovog leta posluje, izuzetno, za to im se mora odati priznanje, a izgleda da sledeći korak žele da naprave baš u Beogradu. Jer, sledeća meta, bar prema pisanju hrvatskog ‘Večernjeg lista’ je fudbaler srpskog šampiona, Makedonac David Babunski.

Ovaj medij navodi, a gotovo svi makedonski prenose, da su ‘modri’ ozbiljno zagrizli za Babunskog, najviše kao zalog za budućnost.

ZVEZDA U FINIŠU PRELAZNOG ROKA: Ko odlazi, ko ostaje?

Naravno da ga žele još večeras, kada ističe prelazni rok u Evropi, ali i ukoliko do toga ne bi došlo, Babunski bi bio ‘rezervisan’, tako da na zimu pređe na Maksimir.

Kako u Crvenoj zvezdi Babunski nema previše prostora, a kvaliteta svakako ima, i za njega bi bio izazov da napravi ovaj korak, kao i za Zvezdu, koja nužno mora da popuni svoju kasu.

Ostalo je još malo do kraja roka, tada ćemo i saznati ceo rasplet.

Screenshot_1

0
0

4 Komentara

  1. Maminjo kupuje fkcz i baca kljuc, angazuje Robija da sakupi kune za „SPOMENIK“ i „SPROVOD“, kako i dolikuje od bivse zVEZDINE zVEZDE i tudjmanovog miljenikaaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter