4
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

VREME ‘NETA’ I TELEKOMUNIKACIJA: SMS koji će razočarati armiju navijača Partizana (FOTO)

Objavljeno: 30.08.16 u 00:18

Danima se spekuliše o odlasku Miroslava Radovića iz Partizana, a ovo je možda i tačka na sagu vezanu za transfer iskusnog veziste.

Miroslav Radović napušta Partizan posle samo dva i po meseca je bila vest koja je pukla kao grom iz vedra neba. Grobari su mislili da se radi samo o novisnkim spekulacijama, ali nije tako. Iskusni vezista i krilni napadač nalazi se na pragu povratka u Legiju gde je bog. Mire je nezadovoljan stanjem u Partizanu i rešio je da se vrati u Varšavu i zaigra u Ligi šampiona. Njemu je navodno ponuđen dvogodišnji ugovor. O tome svedoči SMS poruka fudbalera crno-belih upućena poljskom novinaru.

– Blizu sam. Mislim da ću se vratiti – napisao je Radović.

FOTO: Se.pl
FOTO: Se.pl

Poljski mediji pišu da je Nemanja Nikolić (napadač Legije) na pragu odlaska u Hal i da u Varšavi Radovića vide kao idealnu zamenu. Miroslav Radović je u Partizan stigao u junu, a protiv Rada je bio strelac za crno-bele. Da li poslednji put u ovoj eri u dresu Partizana, videćemo…

NE IDE SAMO RADOVIĆ: Još jedan igrač ‘čekira’ avionsku kartu?

0
0

4 Komentara

  1. Od samog pocetka, pored Djurdjica nase najgore pojacanje. Doduse gledao sam evropske utakmice, JSL nisam, i u tim je bio katastrofa stoga nek putuje, garantujem da ima boljih koji cak i nisu na klupi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kolko partizan gubi ovim potezom to je strasno,video covek sta se muti i otiso iz voljenog kluba jer drugacije nije mogao da pomogne:((A to sto neki kazu da je lose igrao,nije bas tako,da je tako ne bi bio najbolji stranac ikada u poljskom fudbalu:)mire legendo sve najbolje

    0
    0
    Odgovori
  3. Sigurno nece razocarati nikoga jer se uopste nije pokazao kao pojacanje a sumnjam da ce to biti i u Legiji.Pogotovo nece moci da zameni Nikolica,koji je klasican spic igrac a ovaj je bocni napadac u ozbiljnim godinama za fudbal.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter