10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEŠKO ZA GLEDANJE: Pogledajte kako je izgledala noga Kange posle sumnjivog penala (FOTO)

Objavljeno: 30.08.16 u 15:08

Tenzija oko utakmice između Novog Pazara i Crvene zvezde se ne smiruje, već baš naprostiv. Raste!

Osim starta Sikimića nad golmanom domaćih, ponašanja navijača dva kluba, politike i ostalih detalja koji su u žiži javnosti, neizbežna je i polemika oko jedanaesterca koji je dosuđen za „crveno-bele“. Iz Novog Pazara negoduju.

Smaraju da su drastično oštećeni, jer je njihov fudbaler prvi došao do lopte. Međutim, klub i navijači aktuelnog šampiona misle drugačije. Kao argument iznose fotografiju koji možete da vidite na kojoj je primetna povreda Gelora Kange nakon spornog starta.

FOTO: Red Star Belgrade
FOTO: Red Star Belgrade

Da li je bilo elemenata za najstrožu kaznu? Jednino što je sigurno je da se neće bura oko ovog meča skoro smiriti.

0
0

10 Komentara

  1. Penal je bio ko kuca, odbrambeni igrac Novog Pazara je bio neoprezan pa je iako je prvi stigao do lopte iz sve snage, verovatno po inerciji, raspalio po Kanginoj butini dok je ovaj jos bio u skoku, covek je mogao da ostane bez noge, start je nenameran, ali vrlo grub i neoprezan surov i krvnicki imao je vremena da povuce nogu ali ga je jednostavno bolelo uvo da to ucini i ne udara Kanga njega nego on Kangu jos dok je ovaj bio u skoku to se bar jasno vidi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Činjenica je da je Tintor udario Kangu ali nakon izbacivanja lopte,pa mu je noga po inerciji završila u Kanginoj nozi a penal sigurno nije postojao,to tvrdim kao zvezdaš i kao neko ko je deceniju ipo igrao fudbal i samim tim poznaje pravila igre,za razliku od ogromne većine koji ovde pišu a nisu radili fizičko u školi a kamo li da su loptu šutnuli.Takođe,Sikimić nikako nije namerno udario golmana ali je bio jako neoprezan i naneo mu teške povrede.Zvezda je i sa igračem manje postigla dva gola do kraja i time dokazala da je pobeda i više nego zaslužena,kao i mesto kje zauzima u našem prvenstvu jer odskače od svih za minimum dve klase,osim od Vojvodine od koje je kvalitetnija samo za klasu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Faul u napadu…. Jer sam kanga je naleteo na domaceg igrača.. Koji je izbacio loptu.. .Dok god se ovakvi penali budu sudili ispadacemo od nekih Sasuola

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakve to veze ima ? Faul je upravo napravio sam Kanga , što je potvrdjeno i na analizi sudjenja na SOS kanalu !
    Da je Sikimić gurnuo loptu pored golmana , još bi bio i penal za Zvezdu i pored onakve povrede !!!
    Šta bi onda pričala zvezdaška javnost ? Zvezda je kancer srpskog fudbala , to je već svima jasno …..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter