0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA KRAJA: Novi Pazar za incidente optužio sudiju i jednog igrača Zvezde, a to nije Sikimić…

Objavljeno: 30.08.16 u 14:10

Novo saopštenje Novog Pazara donosi nove optužbe i jasna obrazloženja dve situacije koje su, po njima, izazvale burne incidente.

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je da žali zbog incidenata navijača na meču sa Crvenom zvezdom, ali i da je do njih došlo lošim odlukama sudije Milana Ilića i ponašanjem igrača gostiju Gejlora Kange.

– Utakmica je protekla je sa dosta prekida. Glavni akter meča bio je sudija koji je besmislenim odlukama, pre svega sviranjem nepostojećeg penala za goste i neznanjem izazavao revolt i bes svih navijača na stadionu, pomagao Crvenoj zvezdi da što lakše prođe kroz najteže gostovanje. Drugi eksces dogodio se kada je igrač Crvene zvezde Gejlor Kanga odglumio skupljača lopti i ponovo isprovocirao publiku – navodi se u saopštenju kluba.

Novopazarci su najoštrije osudili i ogradili se od ponašanja navijača u utakmici 7. kola Superlige.

– Velike napore ulažemo kako bi navijanje bilo fer i sportsko, ali su nam u ovom slučaju dodatno otežali posao i navijači Crvene zvezde koji su postavili transparente Draže Mihajlovića, četnička obeležja i skandirali nacionalističke pesme i parole.

Iz Novog Pazara traže od Fudbalskog saveza Srbije i sudijske organizacije da utiču i otklone lakrdijaše kojima je interes da duel između ova dva tima bude sve osim sportski.

Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde (1:4) prekinuta je na skoro 20 minuta, nakon što su domaći navijači petardama i stolicama zasuli klupu crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter