0
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

PARTIZANOVI MUSKETARI: Odigrali smo odlično!

Objavljeno: 28.08.16 u 15:24

Valeri Božinov, Nikola Milenković, Leonardo de Souza i Miroslav Radović postigli su po gol u trijumfu nad Radom od 4:0, čime su najavili povratak u borbu za titulu.

Nakon sjajne utakmice protiv Rada, fudbaleri Partizana su imali šta da kažu za zvaničan sajt kluba.

Prvo je prokomentarisao Nikola Milenković, strelac drugog gola:

– Veoma važna pobeda za nas da se konsolidujemo, Odigrali smo odličnu utakmicu, dali dva gola na vreme i kasnije lagano utakmicu priveli kraju. Svi igrači su pokazali snagu i volju za igrom i dali su sve od sebe svih 90 minuta, što se i videlo po prikazanom na terenu. Ova utakmica nam znači kao podstrek da igramo jos bolje, jer Partizan svaku utakmicu ulazi sa imperativom pobede i to moramo da pokažemo na terenu. Čestitam svojim saigračima, stručnom štabu i želim da posle pauze nastavimo sa pobedama.

Leonardo de Souza je pokazao da navijači mogu mnogo očekivati i da će biti pojačanje, da bi potom istakao i kako se osećao na terenu i šta ga je motivisalo:

– Sada mogu reći da se zaista osećam dobro i srećan sam kada moj tim dobro igra i kada ja postižem golove. Sve me je dodatno motivisalo još od prošle utakmice kada sam dao gol, a posebno sada kada sam nastavio sa tom serijom. Juče se jednostavno osetila drugačija atmosfera među igračima. Osetilo se prijateljstvo, źelja za pobedom, źelja da se pruži zahvalnost navijačima i klubu. Juče je Partizan pokazao kako može i treba da igra. Istina da je trener promenio mnogo igrača, kombinuje tim, ali su ovog puta igrači pokazali želju za pobedom.

Do sada je dao dva gola, dok je, pored pogotka, juče zabeležio i asistenciju za Valerija Božinova:

– Ova utakmica je bila veoma vaźna za mene, igrački sam se vratio. Mogu još mnogo bolje i ove dve nedelje ću iskoristiti za dobar kontinuitet treninga. Ovo mi je baš trebalo, vratilo mi je samopouzdanje, snagu i loptu u nogama.

Valeri Božinov, strelac gola, smatra da je pokazao svima koji nisu verovali u njega da greše:

– I kada nisu verovali u nas, kada mnogi nisu verovali u mene ja sam verovao i u sebe i u tim. Svaki gol mi znači mnogo, a posebno u situacijama kada je svaka utakmica biti ili ne biti. Ne želim više da prognoziram koliko će biti golova u sezoni i da li ću biti najbolji golgeter ili ne, sada je važno da smo se probudili, konsolidovali i da se vrati Partizan kakvog svi poznajemo.

Četvrti gol delo je Miroslava Radovića, povratnika i fudbalera od kog crno-beli navijači verovatno najviše i očekuju ove sezone:

– Svaki gol daje samopuzdanje, tako da mi sigurno znači, posebno u ovoj celoj situaciji gde se dosta toga negativnog dešava i piše. Definitivno treba nešto da se menja i menjaće se, ali da to ostavimo Šefu, jer on najbolje zna šta treba da se uradi. Mislim da ova utakmica može biti prekretnica za sve, zaključio je Radović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter