1
Domaći fudbal

ŠTA SE KUVA U PARTIZANU: Bivši predsednik bi opet u fotelju?

Objavljeno: 26.08.16 u 14:32

Fudbalski klub Partizan prolazi kroz jedan od najtežih perioda u novijoj istoriji kluba, a krizi se ne nazire kraj.

Poslednjih meseci svedoci smo stalnih verbalnih sukoba na relaciji uprava-opozicija. Poslednja skupština, na kojoj je trebalo da se izabere novo rukovodstvo, je pretvorena u cirkus, a epilog je bio jedno veliko NIŠTA.

HOĆE LI ZAIGRATI ĐURĐEVIĆ: Nikolić najavio promene, ali… (VIDEO)

Početkom narednog meseca trebalo bi da dođe do nove sednice i novog pokušaja da se postigne nešto konkretno. Spominje se rešenje u vidu kompromisa između dve struje, a kako javljaju pojedini domaći mediji pozivajući se na izvore bliske klubu, novi/stari predsednik bi mogao da bude doskorašnji prvi čovek fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić

Popularni Tole je 2006. bio na čelu kluba iz Humske, ali je ubrzo svoje mesto ustupio Draganu Đuriću, zbog obaveza u savezu. Partizan je kasnije, radivši na istim temeljima, ostvario rekordnu dominaciju u našem fudbalu osvojivši šest uzastopnih titula.

PARTIZANE, HVALA TI: Novi igrač Betisa emotivnim pismom se oprostio od voljenog kluba (VIDEO)

Koliko je realno da Karadžić ponovo sedne u predsedničku fotelju „Parnog valjka“ i bude mirotvorac između dve struje ostaje da se vidi. Skupština je zakazana za 12. septembar i tada ćemo najverovatnije dobiti jasniju u sliku o budućnosti fudbalskog kluba Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter