10
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SRCE PUCA OD TUGE: Reakcija dečaka kada je saznao da Katai ide iz Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.16 u 09:56

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u Ligu Evrope i sada je sve izvesnije da će ostati i bez svog najboljeg igrača.

Samo je pitanje dana i količine novca kada će Aleksandar Katai promeniti sredinu.

IDE, ALI GDE: Aleksandar Katai dobio ponudu ozbiljnog kluba, ali se Zvezda nećka…

Imao je odličnu prošlu sezonu i ovu je dobro počeo, ali takav je profesionalni fudbal.

To, za sada, ne može da shvati ovaj neutešni dečak, koji je briznuo u plač kada je saznao da će Katai napustiti zvezdu.

0
0

10 Komentara

  1. Siroto malo biće. Nažalost, prošlo je vreme kada su deca mogla da imaju sportske, klupske idole koji su čitav život igrali za svoj klub. Ta privilegija sada je rezervisana samo za decu koja vole najbogatije klubove, Liverpul, Romu, Bajern, i koja imaju nekog Lampara, Džerara, Totija, Milera, Švajnštajgera. Kod nas više nijedno dete ne može da se poistoveti ni sa kim – menjaju se svake godine, kao na traci. Ali naučiće i ovaj mali šta je liberalni kapitalizam za siromašne. Zbogom Katai, pa nam se vrati da bi opet otišao, pa se vratio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Penzos , sledece je da mali grobar place sto je deda Sale zavrsio karijeru i nece da produzi ugovor i odigra jos jednu sezonu sa 4 banke.

    0
    0
    Odgovori
  3. Penzioner,ja sam ponosni otac deteta,postoji nesto sto se zove emocija,dete vaspitavam od malih nogu da voli sport i naravno Zvezdu,mali je da razume zasto odlazi,imas pravo na svoje misljenje,ali izrezirano nije NISTA.

    0
    0
    Odgovori
    • Kod tebe,ludace,sve neke teorije zavere,sve neko rezira,smislja…zivis u nestvarnom svetu.Posle onog GdK,ti si najveci idiot na ovom portalu.U tvom malom klubu su sve sami grobari u upravi,mnogo veci od tebe i slicnih spodoba a ti pises kako su ubaceni elementi i trojanci i gde je tu mozak.Za svaki poraz ti je neko drugi kriv i to obavezno sa strane.Morao bi da posetis psihica pod stare dane.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter