1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE ZEMLJOTRES U REGIONU: Dinamo Zagreb za Ligu šampiona želi Srbina! (FOTO)

Objavljeno: 26.08.16 u 15:25

Srpski internacionalac i velika nada našeg fudbala, jedan je od prvih na listi želja zagrebačkih ‘modrih’.

Dinamo Zagreb jedan je od klubova koji su najbolje poslovali ovog leta.

Prodali su tri najbolja igrača za skoro 60.000.000 evra, ušli u Ligu šampiona i sada kreću u izgradnju još jačeg tima kako bi konačno, u svom šestom učešću u eliti, bili što konkurentniji.

Screenshot_3

‘Večernji list’ piše kako je na pomolu i prodaja najboljeg igrača Marka Roga, spominju se i imena koja su na listi želja ‘modrih’. Jedno od njih je i ime Nemanje Maksimovića.

– U igri za pojačanja Dinama su neimenovani napadač i štoper, dok se zna da je Dinamova velika želja sjajni mladi srpski reprezentativac Nemanja Maksimović. Zbog njega je Marjan Vlak prošle sedmice otputovao u Kazahstan i gledao susret između Astane i BATE Borisova – piše ‘Večernji list’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Inače, Maksimović je sinoć postigao izjednačujući gol za Astanu na gostovanju BATE Borisovu čime je definitivno ubio nadu domaćinu u povratak od 2:0 iz prvog meča u Kazahstanu.

0
0

1 Komentara

  1. Ako uspe ovaj transfer,za godinu ili dve,prodace ga Mamic za 20 miliona,kao sto bi sada uzeo i za Kataia,da je kojim slucajem ovakve igre pruzao u Dinamu.Nista nije slabiji igrac od Pjace a pogotovo Roga,sta vise…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter