4
Evropske lige

KRAJ SAGE: Partizan zaradio lepu svotu novca… (FOTO)

Objavljeno: 25.08.16 u 12:47

Kraj sage u kojoj je na kraju Partizan zaradio više novca nego što je i očekivao.

Krenuo je Darko Brašanac put Portugalije. Na svu sreću bar pravac puta nije pogrešio. Od transfera u Vitoriju Gimaraeš za milion evra nije bilo ništa. Ipak, javio se Betis i transfer je danas dogovoren.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Darko Brašanac je potpisao četvorogodišnji ugovor, a prve godine će zaraditi oko 400 hiljada evra. Sa druge strane Partizanu pripada 1,5 miliona evra.

0
0

4 Komentara

  1. Ti Realni, pojma sa realnoscu nemas! Momak je vrlo dobar igrac, bolji od svih tvojih (bez)veznjaka! Fina je to svotica a plus i 15 % od sledeceg transfera! Sad je sve na Daretu.
    Hvala Brass na svemu, na korektnosti i ljubavi prema svom Partizanu. Nisi kao funjara otisao poput nekih sa juzne pruge, cineci sve da klubu naneses stetu.
    I kad dodje vreme i kad bude potrebe , uvek je tu tvoj Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  2. Toliko o novinarakim iskrenim naslovima i realnom informisanju….Navodno Zvezdi nude 3m za Kataja ali ga ne pusta pre samo 3 dana a sada ga navodno prodaje Brizu za 2m, a Partizanu Gimarajes nudi 1m on ne prolaI
    Preglede pa on produzava u drugi klub za 1,5m….

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako su ovog prodali za milion ipo,onda postaviti Vazuru za ministra finansija ili tog koji je ucestvovao u prodaji.Sto se Spanaca tice,bacili su pare u bunar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter