10
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BOŽOVIĆ: Nema sistema, ovde je sve stihijski

Objavljeno: 25.08.16 u 23:05

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u Ligu Evrope, pošto je u dvomeču sa Sauolom izgubila ukupnim rezultatom 4:1.

Posle poraza od 3:0 u Ređo Emiliji, na revanšu u Beogradu bilo je 1:1. I u ovom duelu Sasuolo je poveo,m a Katai sprečio novi poraz šampiona Srbije.

KRAJ ZVEZDINOG SNA: Remi u Beogradu nedovoljan za prolaz u Evropu (VIDEO)

– Dobro smo otvorili utakmicu, rano smo dali gol, ali nismo dobro zatvorili meč. Zvezda je danas bila mnogo bolja nego prošle nedelje. Oduševljen sam navijačima, rekao je trener Sasuola Eusebio di Frančesko.

Ključan detalj u revanšu bio je gol Bernardija.

– Prvi su dali gol i onda nam je psihološki bilo teško da se vratimo. Borili smo se koliko smo mogli, nemam šta da zamerim igračima, rekao je Miodrag Božović.

Osvrnuo se i na zvižduke sa tribina posle utakmice.

VRCAVE “DELIJE”: Poslale standardnu poruku UEFA, ali na malo drugačiji način (FOTO)

– U Italiji se nismo borili, bili smo loši, bez otpora. Možda smo bili umorni. Ova ekipa ima budućnost, iako nije lako dovoditi igrače bez obeštećenja. Publika ima pravo da zviždi, ali ja sam trener i ja sastavljam ekipu, rekao je Božović.

Trener šampiona Srbije je istakao s kojim se sve problemima klub bori.

– Nema sistema, ovde je sve stihijski, ne mogu reći da je ovo prvi korak. Bez jakih klubova, nema jakih utakmica.

Na kraju je izrekao jedan poznati citat:

– Radimo kao u miru, a spremamo se za rat. Imamo volju, a ja hoću da radim.

0
0

10 Komentara

  1. Sta da se radi. Odigrase nereseno jer je sve u prvoj utakmici reseno.
    Tolika pojacanja. Kataji majstor, vidi se hm nema sta.
    Od tolikih majstora ostade Zvezda praznih ruku,pocevsi
    od trenera do igraca. zalosno al istinito, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisu krivi ni Ruiz, ni Mouche, ni Kanga, dobri su oni igrachi, treba da se uklope u sistem, odbrana je katastrofalno losha!!! Ne moze se sa ovakvom odbranom igrati Evropa!!! Bitno je da se vadimo iz bule i polako pripremo za Ligu Shampiona!!! Tim se stvara godinama, a ne posle jednog prelaznog roka!!! Na zimu dovesti bar jednog fobrog shtopera i bochne bekove

    0
    0
    Odgovori
  3. Grofe ne može biti jakih klubova i jakih utakmica jer je kod nas u ligi sve predodređeno i zna se unapred pre početka prvenstva. Zna se unapred koće biti šampion, ko će ispasti iz lige i od prvog kola počinje nameštanje. Kod nas je tragedija ako Zvezda igra nerešeno ili nedaj bože izgubi utakmicu.Seti se samo kako ste pobedili OFK Bgd, kako je Partizan pobedio Rdnički u kupu, Treneri su nam limitirani sa znanjem, u klubovima igraju samo ona deca čiji tata vozi bolji džip, pritom ne vodeći računa o kvalitetu. ne ceni se rad i kvalitet rada, sve se svelo na politiku i političke igre. Klubovi služe moćnicima da love u mutnom i tu GROFE lažni nema dalje samo dalje propadanje u živo blato iz koga će mo se teško izvući.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa dobro grofe barone jel si ti licno zahtevao od kluba pare i pojacanja kao uslov ostanka na klupi??? Imao si vecinu tima na okupu na pripremama! I sta sad?

    0
    0
    Odgovori
  5. Sa ovom ekipom bi Lalatović ušao u LŠ jer mu ne bi igrali Ruiz,Fibel i Mouče sigurno.U našoj ligi bi tukao sve redom,bez izgubljenog boda.
    Ako se osvoji dupla kruna,što je i više nego realno,može se na neki način spasiti sezona ali ostaje gorak ukus.Mnogo više smo mogli ali pogrešni igrači su dovođeni a ni starosedeoci nisu dobro spremnjeni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter