0
Domaći fudbal

FOTO: Aleksandar Ilić

RADIVOJEVIĆ POSLE POBEDE NAD METALCEM: Svaka čast saigračima na sjajnim golovima

Objavljeno: 24.08.16 u 13:49

Dojučerašnji levi bek Voždovca pojačao je konkurenciju na levom boku sa podjednako dobrim Nikolom Stankovićem, a nakon prilike da debituje za Nišlije otkrio nam je kako se snalazi u novoj sredini i šta očekuje od sezone.

U 6. kolu Superlige Radnički je nakon preokreta nadigrao ekipu Metalca u Gornjem Milanovcu, a jedan od debitanata na tom meču bio je i 26-godišnji Miloš Radivojević.

– Znali smo da je Metalac dobar protivnik, nalazili su se u dobroj seriji rezultata. Odigrali smo čvrsto, držali loptu u našem posedu. Primili smo gol iz prekida, a takve stvari ne bi trebalo da nam se dešavaju. Uspeli smo nakon toga da sa dva prelepa gola preokrenemo utakmicu i pred naredni meč sa ekipom Mladosti iz Lučana vratimo raspoloženje u timu na visok nivo – kaže levi bek Nišlija.

Radnički i Miloš imaju specijalnu vezu, vezuju ih evrogolovi. Prošle sezone, u dresu Voždovca, Radivojević je postigao svoj prvi i za sada jedini gol, a on je na kraju izabran za najlepši gol 20. kola. Talija ga prati i u novom timu.

Na svom debiju u dresu „Reala sa Nišave“ bio je deo spektakla u kome su Nišlije sjajnim golovima došli do preokreta. Što je strelcima donelo nominaciju za gol kola, a nakon glasanja koje traje do subote, izvesno je da će ova nagrada završiti u Nišu, u rukama Arsića ili Stojanovića.

– Nema mnogo reči kojima se može izreći zadovoljstvo postignutim golovima, svojim saigračima jedino mogu da kažem – svaka čast na prelepim golovima. Nadam se da će Radnički nastaviti sa ovakvom serijom i dobrom igrom kao u završnici meča sa Metalcem – kaže Radivojević.

On je svoju karijeru počeo u beogradskom Sinđeliću, a u Radničkom ga je dočekao nekadašnji saigrač iz njegovog matičnog kluba Dušan Ivanov.

U karijeri je između ostalih nosio i dres Inđije, a odatle „vuče“ prijateljstvo sa Nikolom Stankovićem, konkurentom za poziciju levog beka. Prijateljstva iz prošlosti u mnogome su mu olakšala aklimatizaciju na novu sredinu.

– Na početku mi je njihova pomoć mnogo značila. Brzo sam se privikao na novi tim, a tome su doprineli svi saigrači. Svi saigrači su super, a na meni je da dam svoj maksimum kako bismo beležili dobre rezultate – zaključuje Radivojević.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter