0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS SAOPŠTIO: Evo ko će moći besplatno na Srbija – Irska

Objavljeno: 23.08.16 u 12:11

Reprezentacija Srbije 5. septembra startuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Prvu utakmicu naša selekcija igra na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Republike Irske sa početkom u 20 sati i 45 minuta. 

Fudbalski savez Srbije želi da ovaj važan sportski događaj bude organizovan na najvišem nivou i stvori sve neophodne uslove da Orlovi ostvare željeni rezultat.

– Našim reprezentativcima i selektoru Slavoljubu Muslinu potrebna je velika podrška sa tribina, kako bi u sportskoj i fer atmosferi ostvarili pobedu na početku ovog kvalifikacionog ciklusa. U tom cilju Fudbalski savez Srbije će preko predstavnika regionalnih i opštinskih saveza, lokalnih fudbalskih klubova i predstavnika lokalne samouprave pozvati školsku omladinu i mlade fudbalere da organizovano dođu na utakmicu sa Ircima i navijaju za reprezentaciju Srbije. Za sve koji budu želeli da na ovakav način dođu na utakmicu, uz pratnju svojih profesora i trenera, Fudbalski savez Srbije će obezbediti ulaznice na sektoru „Jug“ stadiona „Rajko Mitić“. Verujemo da će reprezentacija Srbije uz pozitivnu atmosferu i podršku navijača sa tribina uspešno započeti kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Navijaj za Srbiju, podrži Orlove! – stoji u saopštenju.

PRED MEČ SRBIJE PROTIV IRSKE: Saša Ilić u dresu ‘orlova’ (VIDEO)

Fudbaler Saša Ilić, košarkaš Luka Mitrović, kao i košarkašica Nataša Kovačević istakli su važnost utakmice i javno su pozvali sve navijače da dođu na stadion i podrže našu selekciju.

KAPITENI “VEČITIH” SLOŽNO: Navijajte za Srbiju! (VIDEO)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kao što možete da vidite, Srbija se nalazi u izuzetno teškoj grupi u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Pripremio: Luka Totaj

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter