18
Analize

FOTO: STARSPORT

SUDIJSKA KOMISIJA: Mažić oštetio Partizan!

Objavljeno: 23.08.16 u 12:26

Održana je redovna sednica Sudijske komisije na kojoj je razmatran učinak sudija u 6. kolu Super lige.

Utakmica Spartak – Partizan je analizirana i kontrola posmatraču suđenja je vraćena iz razloga netačno utvrđenih činjenica u 60.minutu u kaznenom prostoru domaće ekipe.

ŠOK ZA “GROBARE”: Spartak poveo evrogolom Makarića (VIDEO)

Komisija je ustanovila da je bilo potrebe da se dosudi kazneni udarac za ekipu Partizana zbog guranja od strane  igrača br.7 domaćih napadača Partizana u momentu kada je trebalo da uputi loptu glavom ka golu.

(Izvor:SportsNation)

Takođe je razmatrana situacija iz 74.minuta, sudar golmana domaćeg tima i igrača Partizana u kojoj je golman domaćih ostvario kontakt prekršajem nad igračem Partizana br.10, ali je pregledom snimka utvrđeno da je lopta u tom trenutku već napustila granične linije igrališta, tako da nije bilo potrebe za tehničkom kaznom, ali jeste za disciplinskom kaznom golmanu domaćih.

SLS: Treći poraz Partizana, Spartak slavio u Novom Sadu (VIDEO)

Sudijska komisija FSS sačekaće dopunu izvešataja posmatrača suđenja sa utakmice Spartak – Partizan, a sudije sa navedenih utakmica neće biti angažovane u narednim kolima na utakmicama Super lige.

NOVI ZADATAK: Milorad Mažić sudi jedan od najneizvesnijih revanša plej-ofa za LŠ

Pripremio: Luka Totaj

0
0

18 Komentara

  1. Након што им је поклонио две титуле, ред је једном и да их нехотице зезне.

    0
    0
    Odgovori
  2. I kako to sad ispraviti? Helou komisijo menjajte pravila, vsša konstatacija ne pomaže klubu čak i kad sudiju odstranite jedan ili dva meča,ili i više, to ništa nr menja rezultatski,klubu se ne daju bodovi,dakle menjajte pravila,ili ugasite vaše konstatacije,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. MA KAKAV BRE MAZIC , KAKVA GLUPOST PA MI SMO U TOTALNOM BUNARU , JEDNU SANSU DA NAPRAVIMO A KAMOLI GOL DA DAMO , KAKAV MAZIC

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja se samo pitam dali clanovi sudijske komisije su potplacene ili su teske neznalice? Jer svako ko se razume u pravila fudbalske igre zna da ovo nije penal!

    0
    0
    Odgovori
    • „Ja se samo pitam dali clanovi sudijske komisije su potplacene“… Bolje da se pitaš gde ti je bukvar i gramatika maternjeg jezika za osnovnu školu… Nepismeni naprednjak sa severa…

      0
      0
      Odgovori
  5. Svima je jasno da partizan nema kvalitetan igracki kadar. Na 6 utakmica dali 6 gola a primili 7..ovaj tim treba da ispadne iz lige realno. Sudije imaju zadatak da dele pravdu a ne da pomazu partizanu da osvaja bodove!

    0
    0
    Odgovori
    • slazim se sa tim „sudije treba da dele pravdu“ ali ne i da ostecuju partizan konstantno iz utakmice u utakmicu …………. da se nelazemo i kod prvog gola kontakt nad evertonom i sudija odmahuje, igrac u produzetku napada daje go, direktno pomogao da domacin povede ……….

      0
      0
      Odgovori
  6. Ljudi da se ne lazemo~ Filip Visnjic bi ovo video! Stajao je na DVA METRA od duela,pregled neometan i nije hteo!!!! Isto bi napisao bilo koji klub da je u pitanju,jer ko OVO ne vidi ne treba da sudi ni u mojoj ligi veterana!! 100% namera!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Zašto u Evropi ne probaš ovako da sudiš p***o jedna!? Dokle više? Posle svakog drugog kola zadnje dve sezone čitam kako je Partizan oštećen, a sudije kažnjene! Šta imamo mi op tih kazni bre!? Ponovite utakmice, vraćajte bodove, suspendujte podmićene sudije na celu sezonu ili više, uradite nešto!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako se nekome u ovoj ligi pomagalo i jos se pomaze,to je partizan.Napravite retrospektivu pogresnih sudijskih odluka u zadnjoj deceniji i videcete da je partizan ubedljivo najzasticeniji klub i da su odluke u nejvecem procentu bile u njegovu korist.Desavalo se i suprotno ali u mnogo manjem obimu.Generalno,od 10 pogresnih odluka,u njegovu korist su 8 a dve na njegovu stetu.

      0
      0
      Odgovori
  8. Da nije malo neumesno da ih osteti sudija koji je sudio SP i superkup Evrope i jos deklarisani grobar.Uefa i Fifa ga cene a nasa nazovi strucna komisija mu pronalazi greske.Uostalom,pomogao je partizanu kad je najvise trebalo u kup utakmici sa Radnickim iz Nisa,kad se trebala obezbediti Evropa.

    0
    0
    Odgovori
    • A ko kaze da je on namjerno ostetio partizan? Kakve veze sada ima da li je on deklarisani grobar ili nije? Ovo sto je komisija nasla su cinjenice, ali mi nije jasmo sto se vi cigani odje nalazite prozvani i automatski laprdate bez potrebe?
      Covjek je pogrijesio i sta sad, pa mi grobari nismo ni stigli da ga izkritikujemo a vi vec imate komentar:-)

      0
      0
      Odgovori
      • Ako neko treba da pije tablete,to ste vi glodarcici…zasto bi neko pio kad mu je klub sampion i trenutno je neprikosnoven na tabeli a vas mali klub je u plej aut zoni i velikom minusu a tek je avgust.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter