2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ORLANDIĆ: Drago mi je zbog golova, kolektiv na prvom mestu

Objavljeno: 22.08.16 u 09:00

Crvena zvezda napravila je dobra uvod pred meč sa Sasuolom, pošto je u nedelju, u okviru šestog kola prvenstva Srbije, savladala Radnik sa 5:0.

Dvostruki strelac Petar Orlandić istakao je da ubedljiva pobeda vraća samopouzdanje ekipi.

SLS: Zvezda ‘zacelila’ evropske rane, dva gola Orlandića (VIDEO)

– Mnogo mi znače dva pogotka posle duže pauze, kao i to što sam se vratio u startnu postavu. Drago mi je što sam opravdao šefova očekivanja ovim golovima, ali ipak je kolektiv na prvom mestu i ovo je timski uspeh. Pet golova, kao i to što je naša mreža ponovo ostala netaknuta pravi su podstrek za nove pobede istakao je Orlandić.

Pozitivan rezultat znači ekipi pred naredna iskušenja.

MNOGI SU SE PITALI GDE SU: Evo odakle meč posmatraju Donald i Fibel (VIDEO)

– Nisam bio u Italiji, ali osetio sam koliko je potrebna pobeda danas. Posle poraza najbitnije je da se zabeleži dobar rezultat. Mi smo to uspeli i sada mirne glave čekamo revanš sa Sasuolom. Delije su i danas navijale, a još veću podršku očekujem u četvrtak. Oni su uvek tu, i kada je dobro i kada nam malo lošije ide, poručio je Zvezdin napadač.

0
0

2 Komentara

  1. Stvarno mi nisu jasni Grofovi potezi gdje je insistirao da se ponude novi ugovori „dedama“ Supiću, Anđelkoviću i Sikimiću pogotovo što prvu dvojicu gotovo uopšte ne koristi, a Sikimić sigurno nije za evrotakmičenja dok u SL bolje da igraju Orlandić i Stefan Ilić jer su mlađi, a onda ih klub može prodati i imati neku korist dok od ovih „deda nema koristi i svejedno će na kraju sezone završiti karijeru. Slično je i na levom beku gde se znalo da će se Ibanjez prodati međutim spremao se Ristić za naslednika, doveden je i mladi Stefan Milošević tako da je Anđelković totalno suvišan. Na golu je Kahriman nedodirljiv iako je imao katastrofalnih intervencija tako da je bezveze imati Supića kome nedaju priliku da brani. Drugi golman je mogao biti Trkulja, a treći neko iz podmlatka. Takođe se bezveze pozajmio Poletanović koji se pokazao lošim i u Gentu, i u Varegemu tako da on nije mogao biti pojačanje za evrotakmičenja, a za SL ne treba jer alternative mogli biti i Babunski, Avramovski, Luković pa i Plavšić i mladi Račić. To sve pišem jer je budžet kluba preopterećen igračima od kojih nema gotovo nikakve koristi, imaju prevelike ugovore, a zauzimaju mesta mladim igračima. Tu mogu staviti i kapitena Lukovića. Njima svima ugovori ističu sledeće godine i uredno im se zahvaliti, takođe ističu i Petkoviću, Cvetkoviću i Renduliću, a tražiti novog desnog beka i štopera. Svestan sam da se moraju prodati, pored Ibanjeza, Vijera i Katai, da bi se zatvorila finansijska konstrukcija za sezonu u toku,a Kangu, Mučea i Ruiza zadržati pa pokušati do godine opet napasti LŠ gde bi bili dosta uigraniji i spremniji. Takođe, pored beka i štopera treba i centarfor koji će naslediti Vijeiru dok pomenuti Orlandić i Ilić mogu biti alternative…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter