6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRONAŠAO NOVI KLUB: A mogao je da bude Zvezdina ‘bomba’ prelaznog roka…

Objavljeno: 22.08.16 u 23:36

Umesto navijača Crvene zvezde, u njegovim igrama uživaće simpatizeri bratskog Olimpijakosa.

Navijači Crvene zvezde ozbiljno su se zainteresovali za dolazak Marka Marina početkom leta kada se pojavilo interesovanje srpskog šampiona za njegove usluge.

Posle dužeg vremena, pozajmica i mučenja u Čelsiju, nemački fudbaler srpskog porekla konačno se skrasio.

UEFA DONELA ODLUKU: Sudija koji je isključio Kolarova i Matića sudi Zvezdi

Prema pisanjima grčkih medija Marin je odlučio da karijeru nastavi u crveno-belom dresu, ali ne Zvezdino, već Olimpijakosovom. U pitanju je transfer, na zadovoljstvo i Čelsija, u iznosu od tri miliona evra.

Marko Marin je tokom karijere nosio dres Verdera iz Bremena, gde se najviše i proslavio, ali i putem pozajmica Sevilje, Fiorentine, Anderlehta i Trabzona.

0
0

6 Komentara

  1. Nije ON TA, DUGO OCEKIVANA „BOMBA“, ONA koju cekamo MI Grobari, DALEKO CE DA SE „CUJEEEEE“ .!. XXAAXXAA .!. BOOOMMMMM

    0
    0
    Odgovori
    • Tu koju vi ocekujete,vec se cuje jer klizite ka dnu tabele i kad na kraju ispadnete iz lige,bice buuum.Jedino pre toga mogu da vas izbace iz lige zbog ranijih namestaljki i kriminalnih radnji o kojima pricaju svi,vasi clanovi uprave,vasi bivsi igraci,protivnici koji su igrali protiv vas a morali su da vas pustaju…dovoljno razloga da policija proceslja i uhapsi sve koji su u tome ucestvovali a klub izbaci u beton ligu.

      0
      0
      Odgovori
    • Bombas, nije ti bilo dosta bombardovanja u ovom prelaznom roku?U tvom placizanu, alibi Tomic i Iglica Ilijev bacase bombe svaki dan. Bojim se da su to bile petarde, i to jako loseg kvaliteta…Samo nastavite da izigravate Boska Buhu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter