10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Treći poraz Partizana, Spartak slavio u Novom Sadu (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.16 u 20:58

Ekipa Partizana doživela je i treći poraz u šampionatu, pošto je na gostovanju u Novom Sadu izgubila od Spartaka Ždrepčeve krvi sa 2:1.

I pored mnogo bolje i aktivnije igre, ekipa Marka Nikolića otišla je iz Bovog Sada bez bodova.

Spartak je samo dva puta šutirao u gol protivnika i oba puta uspeo da savlada Šaranova.

I dalje se nastavlja problem u realizaciji vicešampiona Srbije. Pred kraj meča čula se ponovo parola navijača Partizana: Uprava napolje!

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Spartak – Partizan 2:1
(Makarić 68, Milić 82 – Leonardo79)[/stextbox]

Tek u 15. minutu viđena je prva prilika. Mihajlović je s desne strane izveo prekid, vraćena je lopta u peterac, ali je Radović bio u ofsjadu i pritom još i igrao rukom.

SLS: Partizan ofanzivno u Novom Sadu (SASTAVI)

Dva minuta kasnije Saša Ilić je probao udarcem van kaznenog prostora, ali je lopta otišla visoko preko gola.

U 19. minutu šansu je imao Nemanja Mihajlović na dodavanje Đurđića, ali je loše zahvatio loptu.

Ređale su se šanse, pa je dva minuta kasnije Radović lepo šutirao iz kaznenog prostora, ali mu je lako udarac zaustavio golman Spartaka.

spartak je probao tek u 30. minutu. Dva minuta kasnije Đurđić je bio u prilici na drugoj strania, li se okliznuo i propala je prilika za njegov prvi gol u sezoni.

Sedam minuta pre kraja poluvremena probao je i Vulićević, veoma neprecizno

Ni u drugom poluvremenu se ništa bitnije nije događalo.

Srevaović zamenio Đurđića u 54. minutu. Dva minuta kasnije Mihajlović je dobro skočio, ali je lopta otišla pored gola.

U 60. minutu odgurnut je jedan igrač Partizana u šesnaestercu, tražen je penal, ali Mažić se nije oglasio.

U68. minutu Makarić je oduzeo loptu na sredini sredena, krenuo sam, raspalio po lopti sa 18 metara i savladao Šaranova.

ŠOK ZA “GROBARE”: Spartak poveo evrogolom Makarića (VIDEO)

U 74. Balažic je sjajno skočio u petercu, ali je poslao loptu pored gola.

Pet minuta kasnije još jedan rezervista, Leonardo, postigao je prelep gol za izjednačenje.

Međutim, radost je kratko trajal jer je posle greške odbrane i golmana Šaranova, Milić vratio prednost Spartaku u 82. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

10 Komentara

  1. Baš je smešan ovaj šro se potpiso smešno, zvezda barselona za partizan? E sad di gs lupio baš, oni će pokazsti da nisu barselona ni za neki tim iz JSL slabijeg kvaliteta a kamoli partizan, biće partizan opet pnaj pravi,strpljenje samo,a upravu 13.septembra smeniti,nemaju veze sa vodjenjem kluba,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • I jeste Barselona jer ima tri puta kvalitetniji vezni red i Vijeiru u napadu.U odbrani se ne zna ko je gori,smesni su i jedni i drugi.Prosto neverovatno da dva najveca kluba nemaju ni pola dobrog stopera.Evo,malopre im je neki Calasan,odrzao cas kako se igra na toj poziciji a da nismo ni culi za tog decka do sada.

      0
      0
      Odgovori
  2. Да ли је могуће да нема гробара до коске???да ли је човек изашао из мишије рупе и изашао у живот.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bitno je da celavi sprema tim za Evropu.Izvini a koju Evropu?Iz plej auta se ne ide u Evropu,cak i ako ste prvi.Ah,da,ima i ta podela bodova pa ce te prici na svega 10-tak a sudije ce odraditi sa konkurentima za LE.Pominjete Zvezdu i smejete se njenim rezultatima u Evropi.Pa ona je za vas Barselona i sa ovakvim timom.

    0
    0
    Odgovori
  4. Da se ponisti prvenstvo,pod hitno.Ponovo su Vucic i Covic promenili dresove i veceras igrali u Spartakovim.Dokle vise,ljudi…prvo za Backu pa za Napredak,zatim Vojvodinu a sad i Spartak…vi ste krivi za sve,vi ih pobedjujete u svakom kolu i stvarno nema smisla.

    0
    0
    Odgovori
  5. E moj partizane, sta je sada problem, tu je drugi trener, a mogu reci prodajte i 5 igraca odavde i kupite dva dobra koja donose prevagu, utakmica jad i beda, ovi iz spartaka kad nisu znali kako takticki nadmudriti protivnika, predjose na taktiku padavicara, to se lepo videlo, cisti padavicari, takvi i nisu za JSL, i neka u narednom vremenu ih sustigne pad u dve lige nize od JSL , fudbal se igra za uzivanje a ne za gadjenje, na bedan nacin su uzeli bodove, no obice im se o glavu kad, najverovatnije sledecu a mozda i dve izgube, a vi iz uprave ili pod hitno pojacanja ili se pakujte jer niste ni za portirnicu partizana a ne za fotelje u kancelarijama,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter