5
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NIKOLIĆ: Katastrofa, bezopasni smo

Objavljeno: 20.08.16 u 22:21

Partizan je doživeo i treći poraz u sezoni. Bolji od vicešampiona bio je Sprtak sa 2:1.
Trener tog kluba Marko Nikolić ocenio je da je taj rezultat katastrofalan. 

SLS: Treći poraz Partizana, Spartak slavio u Novom Sadu (VIDEO)

– Katastrofalan rezultat, nismo zaslužili poraz, ali smo bezopasni. Teško stvaramo šanse i teško dajemo golove. Mnogo je posla pred nama. Primilo smo dva gola iz jedina dva pokušaja Spartaka. Primili smo golove posle velike greške našeg golmana i izgubljene lopte na sredini terena. Realizacija je katastrofalna. Idemo dalje, nastavljamo sa selekcijom igrača, rekao je Nikolić posle utakmice.

Trener Spartaka Andrej Černišov rekao je da je zadovoljan što je ekipa iskoristila šanse.

– Planirali smo da odigramo čvrsto u odbrani i da iskoristimo šanse ako se pojave. To smo uradili, iskoristili smo dve šanse, svaka čast igračima, rekao je Černišov.

0
0

5 Komentara

  1. Kakav Suma jedva čekamo još neki bačeni milion pa sledi katanac. Ako se preziva Suma ne znači da je sumo rvač i da će gaziti sve. Leonardo je pokazao da je fudbalska magija neviđena na ovim prostorima. Biće ovo dobar tim samo treba dati vremena ćelavom da posloži sve i izvrši selekciju.

    0
    0
    Odgovori
    • Leonardo pokazao da je nevidjen igrac na ovim prostorima?Znas li rodjace,koliko je bilo boljih igraca od njega do sada,cak i izvan Zvezde ili partizana i to mislim samo na strance.Predji da pratis neki drugi sport,ovaj ti ne ide od ruke.Sad je Olimpijada na kraju,imao si prilike da vidis toliko njih,pa izaberi neki novi,mozda budes imao vise srece sa njim.

      0
      0
      Odgovori
      • Gde je nestao internet navijač „grobar do koske“ ? Da li je izašao iz 4 zida ? Da li je otišao u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu da dobije dijagnozu jer mrzi sve oko sebe a pri tom se smeje samom sebi u 4 zida i to frustriranje ostavlja ovde slovima HAHAHA! Ima problem u svom dvorištu pa ne zna šta će sa samim sobom i šta dalje činiti. Vrti iste reči nekoliko puta, kopira isti tekst nekoliko puta, dodajući po koju reč. Videćemo sa kojim raznim nadimcima (sluge režima, Welcome to Srbija,.!. DAMIAN.!., Dark energy …) će nastaviti da komentariše a najpametnine bi mu bilo da mu neko pomogne i da se oslobodi isfrustriranosti i smejanja samon sebi.

        0
        0
        Odgovori
  2. Vlahovic i milenkovic nisu za prvi tim, neka pomognu teleoptiku, bozinova prodati sto pre, dovesti sejdubu sumu, i jos kojeg kvalitetnog na mestima gde skripi.pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter