0
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE LŠ: Prštali penali i crveni, Seltik goleadom obezebedio plasman (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.16 u 23:14

Posle današnjih mečeva poznati su svi rezultati prvih utakmica dvomeča u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

U današnjim mečevima viđeno je čak 16 golova, 4 penala i 2 crvena kartona! 

SELTIK 5:2 HAPOEL BER ŠEVA

Na „Seltik Parku“ viđena je prava goleada. Seltik je poveo pogotkom Toma Rogića, Australijskog Srbina, u devetom minutu. Pola sata kasnije Grifits povećava na 2:0. A onda opet Grifits, iz slobodnjaka postiže gol za 3:0 u stilu miljenika Seltikovih navijača, Nakamure. Hladan tuš je usledio u 55. i 57. minutu. Maranjao i Melikson dovode Hapoel na prag izjednačenja. Ali Dembele i kapiten, Skot Braun, postavljaju konačnih 5:2 pred odlazak u Izrael.

PORTO 1:1 ROMA

Na „Dragau“ ništa se još ne zna posle prve utakmice. Roma u drugi meč ulazi kao blagi favorit za prolazak dalje. Na asistenciju Florencija, igrač Porta, Monteiro, pogodio je svoju mrežu i tako dovodi goste u prednost. U razamku od 13 minuta Vermalen je dobio dva žuta kartona i tako je ostavio „Vučicu“ na cedilu. Posle nespretne reakcije Emersona, holandski arbitar, Kuipers, dosudio je penal za domaćine. Silva je bio siguran sad 11 metara i postavlja konačni rezultat – 1:1.

DANDALK 0:2 LEGIJA

Senzacija ovih kvalifikacija, ekipa Dandalka, ipak nije uspela da priredi još jedno iznenađenje. Legija je savladala, posle teške borbe, ratoborne Irce sa 0:2. Prvi gol je postignut posle istih spletova događaja kao i kod izjenačujućeg gola Porta. Bojl je u 55. minutu nespretno reagovao u kaznenom prostoru, igrao rukom, a nemački arbitar je svirao najstrožu kaznu. Precizan sa bele tačke bio je Nikoliks. Drugi gol je pao tek u četvrtom minutu nadoknade, posle asistencije Jodlovica, Prijović smešta loptu u mrežu.

(Izvor: YouTube/franksport TV3)

LUDOGOREC 2:0 VIKTORIJA PLZENj

Posle uspavanke u prvom delu igre na stadionu „Vasil Levski“ u glavnom gradu Bugarske, Zvezdini dželati imaju odličnu priliku da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona. U 51. minutu viđen je još jedan penal na utakmicama kvalifikacija. Hubnik povlači za dres igrača Ludogoreca, a Klatenburgu ništa nije promaklo, te svira penal koji realizuje Rumun Moci. Posle svega 13. minuta, Vura na asistenciju Marselinja, postiže drugi gol i tako daje Bugarima izgledne šanse pred meč u Češkoj.

VILjAREAL 1:2 MONAKO

Na „El Madrigalu“ u Viljarealu nije viđeno ništa što nismo videli ranije. Opet penal i opet crveni karton! Posle saplitanja u svom šesnaestercu već u trećem minutu N’Diaje pravi penal. Fabinjo realizuje za rano vođstvo Monaka. U 36. minutu na asistenciju Santosa, Pato vraća i igru „Žutu podmornicu“.  Do kraja viđen je samo još jedan pogodak Silve u 72. minutu. Do kraja utakmice viđena je samo veoma velika glupost Mendija. Naime, nemački arbitar, Feliks Brih, za manje od minut pokazuje mu dva žuta kartona.

Revanši će se igrati 23. i 24. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter