Goran Lazarević, trener Radnika, jutro posle utakmice petog kola SL Srbije protiv Borca iz Čačka, podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Naime, po završetku utakmice, zajedničkim stavom Lazarevića i Uprave kluba izkazano je nezadovoljstvo na rezultate Radnika ostvarene u nekoliko prethodnih kola, te i da su već na samom početku ovogodišnjeg takmičenja ugroženi takmičarski ciljevi kluba.


Obzirom da se u prvi plan mora staviti osnovni cilj, a to je napredak u igri i rezultatima bez koga nije moguće postizanje željenih rezultata i plasmana, moralo se hitro reagovati.

Odluka Lazarevića, navela je ljude iz Uprave kluba na predlog sporazumnog raskida saradnje i na sednici Upravnog odbora prihvaćena je njegova ostavka.

Sporazumni raskid ugovora sa Lazarevićem potpisan je već u utorak, a na stadionu Rajko Mitić u nedelju, u meču protiv Crvene Zvezde, ekipu će predvoditi Lazarevićevi pomoćnici, Nikola Stanković i Miroslav Blanuša.

FK Radnik Surdulica se zahvalila Goranu Lazareviću na saradnji i poželela sada već bivšem šefu stručnog štaba sve najbolje u nastavku trenerske karijere.