0
Evropske lige

TRNINIĆEVI GOLOVI ZA ŠPICE: Evropa oduševljena njegovim evrogolom sa skoro 30 metara! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.16 u 10:34

Island odavno više nije fudbalski autsajder. Reprezentacija ove ostrvske države ostavila je izvanredan utisak na nedavno završenom Evropskom šampionatu u Francuskoj, što samo pokazuje koliko se kvalitetno radi i koliko je jako nacionalno takmičenje.

U šampionatu Islanda igra i desetak igrača sa ovih prostora, a nekadašnji fudbaler Rada Aleksandar Trninić je blistao u 15. kolu koje je odigrano ovog vikenda. On od ove sezone nosi dres ekipe KA, koja je lider u drugoj ligi.

KA je na svom terenu deklasirao Leikner sa 4:0, a strelac prvog i trećeg pogotka za domaće u 45. i 71. minutu bio je upravo Trninić. Oba pogotka postigao je sa velike udaljenosti, a drugi, kojim je bukvalno pocepao mrežu gostujuće ekipe, je već ušao u konkurenciju za najlepši gol šampionata.

Trninić ima 29 godina, a prethodne dve sezone nosio je dres Rada. U karijeri je nastupao još i za Leotar, Čukarički, Debrecin, Vardar i Radnički Niš. On nije jedini Srbin u ekipi KA. Trener je Srđan Tufegdžić, a golman je Srđan Rajković.

(Izvor: youtube / Knattspyrnufélag Akureyrar)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter