1
Domaći fudbal

ŠTA ZNAČI PIŽONOV POZIV: Zvezda na blagajni prihodovala dvostruko više novca

Objavljeno: 12.08.16 u 15:26

Lepe vesti su stigle sa blagajne FK Crvena zvezda posle meča sa Voždovcem. Prihod od prodatih karata je bio duplo veći u odnosu na prethodni meč sa Metalcem.

U danima pred meč se oglasila četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon i pozvao navijače da dođu na utakmicu iz čiste ljubavi prema klubu. Takođe, istovremeno su i najvatreniji navijači pokrenuli akciju pod nazivom „Borba za zvezdaštvo“ i sve se to odrazilo i na dobrobit kluba.

LEGENDE MARAKANE – VLADIMIR PETROVIĆ: Prvotimci su me mnogo voleli, ne daj bože da me protivnik udari… (VIDEO)

Crvena zvezda je prihodovala duplo više novca u odnosu na predhodni meč. A pritom je bio radni dan i loši vremenski uslovi.

POKLON NAVIJAČIMA: Karte za utakmicu Zvezda – Voždovac po nižim cenama

– Ako je to bilo zbog mog poziva, veoma mi je drago. Veoma mi je drago da čujem da je klub imao bolje prihode od navijača. Tako zvezdaši i treba da razmišljaju, da uvek pomognu klub. Tako se dokazuje i pokazuje zvezdaštvo, a ne očekivanjima da se dobije nešto od kluba. Pa pogledajte Englesku. Tamo nema ni reprezentativnih uspeha, ali fudbal se voli i stadioni su puni. Tamo klubovi koji decenijama ništa nisu osvojili moraju da šire stadion. Zato zvezdaši, podržite Zvezdu u svakom meču. Ovo je tek početak, poručio je Vladimir Petrović za zvanični sajt kluba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter