0
Domaći fudbal

FOTO: FSS:rs

NATAŠA KOVAČEVIĆ PODRŽAVA FUDBALERE: Ovo je poruka naše heroine (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.16 u 00:10

Nataša Kovačević, bivša košarkašica, koja je doživela tešku povredu u saobraćajnoj nesreie dala je veliku podršku nacionalnom timu Srbije.

Ona je pozvala sve navijače da više nego ikada do sada budu uz fudbalere u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

– U mojoj porodici se oduvek prate sva sportska dešavanja, a sa posebnom pažnjom gledamo reprezentativne selekcije u svim sportovima. Fudbal je tu uvek imao posebno mesto i zato bih jako volela da naši fudbaleri izbore plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Znam da će to mnogo lakše ostvariti uz veliku podrška navijača i celokupne javnosti. To je bio i moj osnovni motiv da učestvujem u ovoj kampanji. Iz ličnog iskustva najbolje znam koliko je podrška važna i kakve sve prepreke mogu da se savladaju kada ta podrška postoji, rekla je Nataša Kovačević i dodala:

NOVI POČETAK: Nataša Kovačević novi predsednik ŽKK Crvena zvezda 9. Aug 2016. 19:10 / Tanjug

– Nadam se da će navijači u Srbiji pomoći fudbalskoj reprezentaciji da ostvari želje svih nas, da će dolaziti na stadion u velikom broju, a sigurna sam da će naši fudbaleri svojim kvalitetom dokazati da im je mesto među najboljim selekcijama sveta.

(Izvor:youtube/Fudbalski savez Srbije)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter