8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA CENI: Zvezda bez razmišljanja odbila tri miliona evra iz Nemačke

Objavljeno: 12.08.16 u 09:02

Jasno je da Crvena zvezda ne želi rasprodaju igrača po svaku cenu o čemu svedoči „ne“ klubu iz Bundeslige.

Crvena zvezda se uveliko sprema popravni ispit protiv Sasuolo. Kada je reč o Evropi, nove šans biti neće. Zbog toga su u taboru srpskog šampiona zbili redove i pokušavaju na sve načine da se fokusiraju samo na teren. Ipak, kako prenosi Sportski žurnal jučerašnji dan nije mogao da prođe bez priče o transferima. Navodno, Aleksandar Katai dobio je ponudu Darmštada da pojača ovaj klub. Cifra je bila tri miliona evra, baš koliko je ponudila i Selta.

Ipak, na adresu Bundesligaša stigao je odgovor „ne, hvala na ponudi“. Sad se postavlja pitanje da li je Crvena zvezda odbila Darmštad jer očekuje unosniju ponudu za sjajnog Srbobranca ili je sam igrač bio protiv odlaska u Nemačku, to jest čeka ponudu nekog većeg kluba. Čini nam se da ćemo odgovor dobiti tek posle dvomeča u plej-ofu za Ligu Evrope sa Sasuolom.

0
0

8 Komentara

  1. Sad sledi cvokotanje zubicima na mrakani, samo da ne bude na kraju DAJ ŠTA DAŠ, ahahahahahaha, krenuše kola nizbrdašce.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dali bi ga oni i za mnogo manje para i verovatno je mnogo manja cifra u pitanju nego što se *naduvava* sada ali i ovim natpisima kao što jedno vreme bilo sa srpskim Falkaom/Jović/ dr. Predsednik mu nabija cenu kako bi doktoru više ostalo od provizije, tri miliona evra su **pojam**za naše klubove i misaona imenica,ali dok je tu države sa velikim vodjom nema bojazni za nas

    0
    0
    Odgovori
    • Grobacicu,iz aviona se vidi da si navijac malog kluba i dzaba se potpisujes pogresno.Pominjes Jovica i da je naduvavan njegov transfer,sto uopste nije tacno jer je decko i prodat za tu cifru,mozda i malo vecu ali je investicioni fond uzeo glavnu lovu a Zvezda samo 2 miliona,tako da ti opaska ne pije vodu.Sto se Kataia tice,da je kojim slucajem u Engleskoj i njihov igrac,vredeo bi preko 20 miliona jer se oni razbacuju lovom a trenutno,sa ovim partijama u kvalifikacijama za LS i u prvenstvu,bez problema moze 5 milke da se izvuku a ako ponovi samo dva driblinga protiv Italijana,ode za mnogo vise.

      0
      0
      Odgovori
  3. Pametan potez jer posle ovakvih igara na početku sezone,ništa ispod 5 miliona ne dolazi u obzir.Uz to,treba uzeti u obzir da klubu pripada samo 70% od transfera,dok preostalih 30% ide samom igraču jer je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom na svoju štetu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter