13
Domaći fudbal

E, SRBIJO: Sudija Majo Vujović prebio Miodraga Moraču!

Objavljeno: 12.08.16 u 12:10

Novi skandal potresa srpski fudbal, jedan od funkcionera FS Vojvodine pretučen je od strane saveznog sudije.

Fudbalski sudija Majo Vujović prebio je predsednika Omladinske komisije FS Vojvodine Miodraga Moraču. Arbitar je to učinio u prostorijama FS Vojvodine. Morača je posle fizičkog sukoba završio u Urgentnom centru, a istragu je odmah pokrenula policija.

– Istina je da me Vujović pretukao u prostorijama FS Vojvodine. Sramota me da o tome pričam, zbog fudbala ne bih voleo da se novine bave ovom temom – rekao je Morača i dodao da ne zna zbog čega ga je Majo Vujović fizički napao:

– Morate njega da pitate zašto. Ja sam još u šoku, nije mi dobro, više psihološki nego fizički. U fudbalu sam ceo život i nikada mi se ništa slično nije desilo. Ne znam šta da kažem, imam 63 godine, dve teške operacije iza sebe u poslednjih pet meseci.

Policija je počela istragu, krivična prijava je podneta, postoje i svedoci.

– Bilo je svedoka, došao sam samo da radi, jer ovaj posao shvatam ozbiljno. Policija je uradila svoj posao, a protiv Vujovića je podneta prekršajna prijava – rekao je Miodrag Morača za Sportski žurnal.

0
0

13 Komentara

  1. Ne mogu da verujem da ljudi ostavljaju komentare,pritom nemaju bilo kakva saznanja koja bi iole bila objektivna.Majo Vujovic (moj brat),srbenda koju odlikuje cast,moral i postenje.Kakav Milo,kakvo Cetinje.Znaci li to da,Davor Stefanek nema pravo da se oseca kako zeli.?Dakle,nemojte presudjivati na bazi davno potisnutog,iracionalnog.Ljude koje ne poznajete nemojte kometarisati.Njegov put,kao i drugih sudija,jeste trnovit i naporan.Da bi dostigao nivo profesionalnog sudije,moras mnogo toga proci.I sada,desava se da te komentarise bilo ko.Molim Vas,iz pristojnosti prema nasoj familiji (velikosrpskoj),ostanete rezervisani.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nedavno je u Novom Sadu Majo Vujović napao bivšeg generalnog sekretara Pazara Redžepa Koraća. Oni koji su se tu zadesili kažu da situacija nije bila nimalo naivna.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mafijaški obračun dve poštenjačine. Ko zna i jednog i drugog nema štavda komentariše. Sad treba isterati istinu na videlo. Verovatno bi ceo Novi Sad voleo da čuje zbog čega su se ova dva „fudbalska“ radnika potukla.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije mi jasno kako prekrsajna prijava za teske telesne povrede? Cim je na urgentnom, nije naivno. Valjda ide krivicno gonjenje? A Majo je opste poznat kao „principijalan“ i „posten“, arbitar… Mozda mu Tvorza pomogne, sa par saveta o mardelju…

    0
    0
    Odgovori
  5. Slazem se,ali pretuci coveka koji je zlo u fudbalu nije bas toliki zlocin.Neka je i taj Moraca dobio koju zausku za sve godine postenja u fudbalskim klubovima u Vojvodini

    0
    0
    Odgovori
    • ne ulazim u to kakva je pozadina svega,mozemo da nagadjamo…mozda mu je opsovao dete,mozda i nije…ipak 63god ostavlja gorcinu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter