7
Evropske lige

NAPADAČ DOBRO POZNAT ZVEZDAŠIMA: Sasuolo nadomak ogromnog pojačanja! (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.16 u 11:20

Protivnik Crvene zvezde na poslednjem stepeniku pred ulazak u grupnu fazu Lige Evrope planira da se ozbiljno pojača pred duele sa srpskim šampionom.

Italijanski predstavnik koji je prošle sezone bio na šestom mestu na tabeli Serije A, nastavlja da napreduje. U svom prvom učešću u evropskim takmičenjima u klupskoj istoriji žele da budu što konkurentniji, pa zato planiraju dovođenje iskusnog napadača, Zvezdašima dobro poznatom.

Naime, kako pišu mediji na ‘čizmi’, u Sasuolo bi trebao da stigne Antonio Kasano, prekaljeni italijanski napadač koji je trenutno u Sampdoriji, ali gde nije baš u milosti trenera, što želi da iskoristi naredni evropski rival Crvene zvezde.

GENERALNI DIREKTOR SASUOLA: “Nismo imali baš mnogo sreće na žrebu jer smo izvukli Crvenu zvezdu”

Napad je iovako najbolji deo tima Euzebija Di Frančeska, sa Domenikom Berardijem i Nikolom Sansonijem, a sa Kasanom bi bio još jači.

Istina je da Kasano već duže vreme nije u pravoj formi, možda čak i od EURA 2012. godine kada je sa Italijom stigao do finala, ali bi svakako predstavljao ozbiljnu pretnju za defanzivu crveno-belih u slučaju dolaska u Sasuolo.

SAMO KAD SU IZBEGLI ŠAHTJOR: Ovako su igrači Zvezde ispratili žreb za LE (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde pamte ga po dobrom, jer je gostovao sa Romom u Beogradu kada je srpski tim slavio sa 3:1. Na tom meču Kasano je bio asistent Šabaniju Nondi za vodeći gol Rome, ali je i promašio jedanaesterac kada je pokušao ‘Panjenku’, a Vladimir Stojković lako ukrotio taj udarac.

(Izvor: youtube / CrniGuja)

0
0

7 Komentara

  1. Svega mi ja u zivotu nisam ostavio vise od 100 komentara na internetu, ali ovaj „grobar do koske“ stvarno ima neke probleme. Covek izgleda da nije dobar sa mentalnim zdravljem ili ima neke velike komplekse. Ja ozbiljno mogu da ti preporucim da potrazis pomoc nekog psihologa. Ja sam tebe vec nasao na nekoliko razliciti naloga sa drugim imenom, ali je bilo ocigledno da je to isti covek.
    Ozbiljno ti kazem jarane da stvarno preistiptas svoj zivot i resis te probleme koje imas, jer najozbiljnije mislim da nesto nije u redu da si toliko fiksiran na CZV.
    Izadji malo vani, poseti kakvu familiju na selu jedno sedmicu vidi da te to prodje.
    Sve najbolje.

    0
    0
    Odgovori
    • Postoji odredjena grupa bolesnih ljudi koji su podeljeni pola-pola za Partizan i Zvezdu i samo komentiraju primer je i „KK Sledeca Sezona“ ima jos nekoliko slicnih, a od ove budale je vise mene kao grobara sramota

      0
      0
      Odgovori
  2. Napadac im pored Kange nije ni potreban, a sta TEK reci o Rendulicu i Cvetkovicu, PA ONI SAMI DAJU GOLOVE-SEBIIIIIIII .!. XXAAXXAA .!. AUTOGOLLLLLOVIII S’ MRAKane za privatne dzepove ABOLIRANIIIIHHHH .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Kretencino do jaja, vodi ti racuna o svom malenom klubicu, koji lici na izreku: „videla zaba da se konj potkiva…“ Ko vam dolazi u nedelju? Hoce li opet da bude po guzi, ili cete da izcupate bod?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter