16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA BEZ SREĆE: Crveno-beli prizivaju istoriju!

Objavljeno: 05.08.16 u 13:18

Zvezda pred jednim od najvećih izazova u 21. veku.

Crvena zvezda je izvukla ekipu Sasuola u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prvi meč će biti odigran 18. avgusta u Italiji, dok je Crvena zvezda domaćin nedelju dana kasnije.

Italijani su prošlu sezonu završili na šestom mestu Serije A, ali su zahvaljujući duploj kruni Juventusa dobili mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Sasuolo prvi put igra evropska takmičenja.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Svi parovi:

Astana – BATE
AEK Larnaka – Slovan Liberec
Arouka – Olimpijakos
Dinamo Tbilisi – PAOK
MItjiland – Osmanlispor
Austrija Beč – Rozenborg
Trenčin – Rapid Beč
Beitar Jerusalim – Sent Etjen
Lokomotiva Zagreb – Genk
Vojvodina – AZ Alkmar
Maribor – Gabala
Gent – Škendija
Slavija Prag – Anderleht
Bašakšehir – Šahtjor
Astra – Vest Hem
Sonderiske – Spartak Prag
Fenerbahče – Grashoper
Sasuolo – Crvena zvezda
Brondbi – Panatinaikos
Geteborg – Karabag
Krasnodar – Partizani
Makabi – Hajduk Split

[/stextbox]

0
0

16 Komentara

  1. Zaso bez srece?Koja je ekipa taj Sasuolo…do pre neku godinu nizeligas.Mislim da imamo vece sanse nego sto smo imali pre Ludogoreca jer za bugarski tim igraju sve sami brazilici.

    0
    0
    Odgovori
  2. Biserni lol pitao si koga su izvukli partizani, ims i taj tim pa da ti odgovorim, krasnodar pigledaj bolje parove, nisi napisao partizan i sam sebe prešao,hehe,.partizan nije izvukao nikog da nebi navijačima doneo veće bruke i blamaže od one zvane Ludogorec, zato psssssst, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Чему се ти Пољак из Крушевца смејеш мајке ти,знаш ли и сам????? Више се радујете Звездином поразу него вашој срамоти!!!! Чујем да је ћелави потписао до 2018год са опцијом одласка после Војводине!!!! Како сте прошли данас на жребу,с ким играте следеће коло???? Ми још имамо какве такве шансе а ви Караџићу како те?????

      0
      0
      Odgovori
  3. E moji ljudi, Sasuolo ima tim vrednosti 100.000.000e a mala Zvezda sam 28.000.000e i mislite da cete proci… ccccc, a pobedio vas ludogorec koji ima tim od 40.000.000e Toliko od mene „NECE ONA NIDJE“

    0
    0
    Odgovori
    • @ lool Vidim da se ,moram reci , sa pravom cudis sto nema Partizana,jer svi koji prate fudbal u evropi cude se, kao i ti , sto nije tu. Imamo pravo da jednom u PETNAEST godina pustimo momke da odu na kupanje,a ne da redovno od nekih u komsiluku slusaju kako je!? Takodje imate i vi pravo da jednom u PETNAEST (manje vise) ZARADITE neki dinar u evropi……ali citajuci komentare na portalima shvatam da ste zeleli u zrebu OFK-u i da sudi Glodjovic….pa da vidis sile!?

      0
      0
      Odgovori
      • Jednom u petnaest godina… Samrok…. Petah tikva… Zaglebje… Da, da, da…. Eeee, tvoj nadimak govori dovoljno o tebi….i to u deminutivu….

        0
        0
        Odgovori
      • Slusaj,sekice…mozda bi vi i prosli u drugo kolo ali da su vam sudili razni Spasici,Mazici i ostale vase sudije ili da ste igrali protiv Borca iz Cacka,Metalca,Hajduka iz Kule,Smedereva,Zete i svih pobratimskih klubova koji vas pustaju.Ovako,poluamateri iz Poljske su prevelik zalogaj.Mi smo postavili domaci zadatak svima na ovim prostorima,osvojili smo Evropu i svet,pa i ne moramo vise da igramo a vi to necete dok postojite.

        0
        0
        Odgovori
  4. Ovo Zvezda ne sme da propusti.Nikad laksi zreb,prvo su izvukli Ludogorec koji je prosle godine ispao od Milsamija,a sad debitante u Evropi.Pa ne moze se dva puta desiti Kanga.

    0
    0
    Odgovori
  5. pa koga smo trebali da izvucemo…..malu mostanicu??? igraju sporo oni, mozda ce nam odgovarati….valjda ce prodati berardija do 18og 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter