0
Domaći fudbal

FOTO: .fkvojvodina.rs

LALATOVIĆ: Ne bojimo se ni AZ-a, ni bilo koga drugog

Objavljeno: 05.08.16 u 17:20

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegovu ekipu očekuje težak dvomeč protiv AZ Alkmara, ali da se crveno-beli neće uplašiti renomiranog rivala iz Holandije.

U sedištu UEFA u Nionu, danas je održan žreb izvlačenja parova za plej of za Ligu Evrope, na kojem je odlučeno da će se ekipa Vojvodine sastati sa holandskim timom AZ Alkmar.

Nema sumnje da je reč o klubu koji već ima izgrađeno ime u Evropi, ali šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović ističe da crveno-beli u ovom dvomeču neće biti bez šansi.

AZ ALKMAR: Partizanova “mušterija” protivnik Vojvodine (VIDEO)

– Mislim da smo za rivala dobili ekipu protiv koje imamo čemu da se nadamo. Naravno, pred nama su teški mečevi, jer AZ Alkmar dolazi iz jače lige nego mi i samim tim imaju veće iskustvo igranja velikih i važnih utakmica. Holandski fudbal i holandski igrači imaju svoju vrednost u Evropi, ali mi se nikoga ne bojimo. Pokušaćemo da se spremimo što bolje možemo i daćemo sve od sebe, a po mojoj proceni, šanse za plasman u Ligu Evrope su 50:50, rekao je Lalatović.

Prvi meč između Vojvodine i AZ Alkmara biće odigran 18. avgusta u Novom Sadu, dok je revanš predviđen za sedam dana kasnije u Holandiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter