5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEUTEŠAN: Ibanjez se oprostio od Zvezde!

Objavljeno: 03.08.16 u 00:12

Strelac drugog gola i jedan od najborbenijih igrača Crvene zvezde u večerašnjem meču, Luis Ibanez, oprašta se od crveno-belog dresa.

Borio se kao lav Luis Ibanjez, pa mu je ovaj poraz od Ludogoreca izuzetno teško pao. Posle meča bio je neutešan.

– Mislim da smo mogli da prođemo dalje. Teško mi je… Borili smo se i pokušali da učinimo što možemo. Nismo uspeli da iskoristimo šanse koje smo imali, a golove smo primali na kontre. Moramo dalje, da uđemo u Ligu Evrope- izjavio je Ibanjez.

Međutim, on neće pomoći Zvezdi na tom putu, pošto se za tri dana seli u turski Trabzon, što je transfer koji je dogovoren još ranije.

Novinari su mu predočili da je možda fizička priprema uticala na krajnji ishod dvomeča sa Ludogorecom, na šta se Ibanjez nadovezao.

– Možda i jeste tako. Uigraniji su. Videlo se da smo dali sve od sebe, ali smo pali fizički, jer ovakav ritam nismo navikli. Oni su iskusni u Evropi, mirniji. To je njihova velika prednost – istakao je Ibanjez.

0
0

5 Komentara

  1. Срећно и хвала,за мене ниси био толико добар колико те други хвале.Прошле године твоји голови и асистенције су само одвукле пажњу на твоје одбрамбене задатке.90%голова и прошле и ове године падају преко твоје стране,зато пожури !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Najborbenijih???!!!! Daleko mu lepa kuca,plasio sam se Cvetkovica ali ovaj nas je zakopao. Teska rupa od igraca, prosle sezone pokidao a sad kad je dosla Evropa da se pokaze klasa nema ga nigde. Bezi sto pre iz Zvezde i ti i ostali pesaci.

    0
    0
    Odgovori
    • bas sam u toku meca rekao drugaru koji navija za zvezdu da vam je taj ibanjez bio najjaci igrac prosle sezone, a da mi sad deluje kao da se pomirio sa tim da je prodat i da nekida kao pre ………….. igra kao da nezeli da se povredi …………. kanga najjaci igrac po meni u zvezdi pa onda katai …………. steta za crveni, falice u prvoj utakmici sledece runde u borbi za ligu evrope

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter