19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA RAČUN NAVIJAČA I MILOJKA PANTIĆA: Komentar direktora Ludogoreca kojim je razljutio Delije (FOTO)

Objavljeno: 03.08.16 u 00:44

Direktor Ludogoreca može da likuje posle pobede nad Crvenom zvezdom, što i čini i to na račun navijača, ali i poznatog komentatora Milojka Pantića.

U euforiju pred meč sa Ludogorecom upao je i česti kritičar Crvene zvezde, ali i njen veliki navijač, poznati komentator Milojko Pantić.

On je pre meča napisao na Tviteru poruku kojom je prizivao pobedu Zvezde, eliminaciju Ludogoreca i ponovno ‘otvaranje neba’, što je njegova čuvena izreka još od meča Crvene zvezde sa Bajernom 1991. godine.

Međutim, to se nije desilo, naprotiv. Zvezda je eliminisana svojim greškama, a Ludogorec iskusno sve to iskoristio.

Da li je znao za ovaj tvit ili ne, tek direktor Ludogoreca Angel Petričev posle meča komentarisao je likujući, uz omalovažavanje navijača crveno-belih.

– Nebo se večeras nije otvorilo. Ili bar ja to nisam video… Ništa tamo nije strašno, bilo smo bolji i zasluženo idemo dalje – rekao je Angel Petričev.

0
0

19 Komentara

  1. Ко је бре тај Канга кад га Бугари зајебу. Звезда је изгубила због својих грешака а не зато што су Бугари добро одиграли.

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojko Pantić je stari saradnik okupatora. Nikad nije bio novinar. To mu bio paravan. Histeričan već 3 dekade. Čovek laži ko i 99% novinara.

    Jedini novinar je Tegeltija jer govori istinu pa zato ima problem. Ima u blicu intervju. Je li izmislio nešto, sve istina.
    Vujošević morao da napusti zemlju….Gde mi živimo. Turski botovi, dźabe vam sve.

    Ubila vas laž i mržnja prema jedinom sportskom društvu

    0
    0
    Odgovori
    • E našo si ko je pravi novinar,hahahah.Pa tom Tegeltiji ne veruju ni njegovi ukućani,čovek uopšte i nije novinar,bar što se etike tiče,već Vujoševićev glasnogovornik.Obadvojica su prodavci magle i najveći lažovi.

      0
      0
      Odgovori
  3. Glodari vi ste jedini navijaci koji vise prate tudji klub od svoga…znate kako kazu nije lepo smijati se tudjoj nesreci…a vi ste nesretni cim za partizan navijate…mi smo institucija za sve vas jadnike…

    0
    0
    Odgovori
  4. „Nebo“ se nije otvorilo, ALI, ZATO ZEMLJA JESTE, POP JE VEC NA PUTU, „SAHRANA“ JE ZAKAZANA ZA SUTRA, TACNO U PODNEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Zasto bi me razljutio njegov komentar,kad je covek u pravu.Bili su bolji i zasluzeno idu dalje.Nemam razloga da ih mrzim,verovali su u sebe i svoje kvalitete i to ostvarili.Da nije bilo glupog poteza Kange,sigurno bi prica bila drugacija i mi bi njih prozivali.Zelim im srecu u nastavku takmicenja i da udju u LS jer stvarno imaju dobre igrace i igru.

    0
    0
    Odgovori
  6. Zamolio bih autora da precizira gde je vlasnik Ludogoreca prozvao navijače… Što je babi milo, to joj se i snilo. Čovek je rekao da nije ništa stašno i da su bili bolji… Možda je uvreda da niste strašni!? Normalnom čoveku bi to bio kompliment, ali u ovoj naprednoj državi očigledno sve ide kontra…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter