13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUGARI NASTAVLJAJU SA ‘PROZIVKAMA’: Evo kakva je današnja Zvezda po njihovom mišljenju…

Objavljeno: 03.08.16 u 20:06

Gazda Ludogoreca Kiril Domuščijev dobro je isprozivao Crvenu zvezdu i srpske medije posle pobede njegovog kluba na Marakani, a sada mu se pridružio jedan kolega.

Reč je o prvom čoveku Lokomotive iz Plovdiva koji je čestitao šampionu Bugarske plasman dalje, a Zvezdi „objasnio“ šta je ostalo od njenog imena.

– Ona nekadašnja Crvena zvezda i ova današnja nemaju veze jedna sa drugom. Sada je samo crvena, ono Zvezda se izgubilo. Igra Zvezde je katastrofa, ne umanjujem uspeh Ludogoreca – rekao je Hristo Bonev za bugarski Sportal.

0
0

13 Komentara

  1. Zvezda jes pukla. Ali je odavno pukla, kao i srpski fudbal. Njeno bilo, pa prošlo.
    Al, vreme bugarskoig fudbala nikad nije ni bilo!
    Zato, tišina!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj i ovakav Partizan bi sigurno bolje odigrao protiv ovih sumara. A toliko ste se bili bolesno napalili da sam mislio odoste najmanje u cetvrtfinale Lige sampiona!!
    Ta histerija vas je dodatno unistila a vas tzv veliki mag je ispao kao najveci diletant. Nije vam za utehu sto imate jos jednu sansu, ali sto narod kaze „Mrka kapa-zla prilika“.
    Daj boze da nesto uradite, ali bez Kange ste dodatno jos gori a bez Ibanjeza to vec nije taj tim. Ok, zreb moze da pomogne,medjutim svi protivnici su maltene jaci od vas u sadasnjem najboljem sasta u. Tek sad mozete da vidite sta je Partizan uspeo uraditi u zadnjih sedam godina….sest ucesca u grupama evropskih takmicenja,od toga dva puta Liga sampion. Ime ,kako vidite, ne igra a busanje u grudi i prizivanje istorije pogotovo. Bugari vam se smeju i sprdaju se sa vama,a ne zaboravite da ste se vi nam podsmevali kad smo na isti nacin, sa produzecima i penalima ispadali od njih. A vi ste ulozili tri m E,Partizan uopste nije ulagao dodatno u tim tada. Tersman je u pravu sto Partizan nije ulozio nakon Steaue nista, gotovo nista,pisljivih 60 hiljada E,a trebao je kupiti samo jednog igraca,vodju napada i opet bi igrao Ligu sampiona. Vi ce te tek osetiti posledice ovog poraza, igrace treba placati a Tersman je dovodio sve koga su mu ponudili, ne razmisljajuci kako ugovorene plate siroko obecane, isplacivati. Ne bih vam bio u kozi,stvarno!

    0
    0
    Odgovori
  3. Da imaju svi bugari jos dva ziota pa nece doziveti da imaju takve sportiste kakve mi imamo. Velika stvar imaju samo tri bugara u timu. Omladinska skola im je nulaaaa

    0
    0
    Odgovori
    • Pa stvarno se vidi da si sakupljac perja. Ne razmisljas glavom kada komentarises. Kazes da oni imaju tri Bugarina u timu!? A koliko to tvoja zvezdana ima Srba u timu? Jadnice!

      0
      0
      Odgovori
  4. Iskreno receno ljudi su u pravu, ona i ova zvezda nemaju dodirnih tacaka, igra je katastrofa, ne igraju igraci koji su u formi nego oni kojima u ugovoru pise da ce da igraju, Zvazda nikad nije bila ovko nemocna i to kod kuce. Igra ove Zvezdenije na sampionskom nivou. Liga nam je slaba tako da tu nije tesko biti dobar a to nije sigurno zbog Vucica kako neki kazu jer bi bar oni pokazali tamo gde nema Vucica koliko vrede.

    0
    0
    Odgovori
  5. Da se kvalifikuju u ligu sampiona ….A zvezda u ligu evrope I da se sretnemo opet oni neka ispadnu kao treci u grupi LŠ a mi da prođemo grupnu fazu lige evrope BOŽE DAJ!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Terza je prosle godine omalovazavao Ludogorec i njihov prolaz protiv partizana. Vratilo mu se to kao bumerang. Po meni je Zvezda sada na dobrom putu,sa odlicnom bazom igraca koji uz 2-3 pojacanja mogu iduce godine biti za klasu bolji od Ludogoreca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter