2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZNAJU ŠTA IH ČEKA: Bugari otkrili deo koreografije Delija za večerašnji meč (FOTO)

Objavljeno: 02.08.16 u 19:00

Čak i bugarski mediji svesni su šta njihovog šampiona čeka večeras od 20:30h na stadionu ‘Rajko Mitić’, pa su otkrili deo predstave navijača Zvezde.

Navijači Crvene zvezde još u meču sa Napretkom u prvom kolu Superlige Srbije najavili su ‘balkanski rat’ sa Ludogorecom pesmom ‘Pukni zoro’. Orila se tada iz osam hiljada grla ova pesma, a večeras će iz preko 50.000, bar tako najavljuje bugarski portal ‘gong.bg’.

– Bugarski portal Gong.bg u svom članku za večerašnju utakmicu naveli su da su navijači Crvene zvezde spremili patriotsku i veoma emotivnu pesmu. Prema njihovim rečima priprema za koreografiju počela je sinoć, 24 časa pre utakmice. Na „Marakani“ su postavljeni crveno-beli papiri. Na poleđini lista je odštampana pesmu koja bi trebala bude na početku utakmice. Naravno, radi se o pesmi „Pukni zoro“. Pesma je posvećena srpskim junacima iz Prvog svetskog rata, a večeras će poslužiti za jednu dozu adrenalina igračima Crvene zvezde – piše uz sliku papira koji će i večeras biti na tribinama Marakane.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter