13
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

U BOJ KRENITE JUNACI SVI: Bitka za Evropu, milione i pun stadion bar još četiri puta (SASTAVI)

Objavljeno: 02.08.16 u 09:38

Crvena zvezda večeras od 20.30 na našem najvećem stadionu dočekuje Ludogorec u borbi za plasman u plej-of kvalfikacija za Ligu šampiona.

Rezultat iz prvog meča je povoljan – 2:2. Motiva ne manjka, stadion će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Sve je spremno za spektakl. Iako Miodrag Grof Božović pokušava da skine pritisak sa ekipe rečima da ovo nije utakmica biti ili ne biti, navijači to ne shvataju. Za Delije će ovo biti bitka za život.

Ipak, u jednom je Miodrag Božović bio u pravu. Zvezda večeras ne može izgubiti mnogo, ali može dobiti. Pobeda protiv Ludogoreca srpskom šampionu bi donela preko potrebne za finansijsku stabilizaciju milione, evropske utakmice i još bar osam puta prepun stadion „Rajko Mitić“.

Protivnik nije „bauk“, ali jeste za poštovanje i respekt. Ipak, Crvena zvezda je u Bugarskoj pokazala da može da nadigra bogatijeg rivala i da se isto kao i on nada „eliti“. Večeras će imati i veliku prednost, igrača više, i to onog najvažnijeg – 50 hiljada Delija. Pored toga Miodrg Grof Božović poziva na oprez, ali uz nadu da će njegov tim imati više sreće i snage.

– Godinu dana smo se borili da dođemo u situaciju da igramo ovakvu utakmicu. Veliko je zadovoljstvo što su fudbaleri uspeli da dovedu klub do ovog momenta, obezbedimo Ligu Evrope, a možda i više. Neće biti lako, protivnik je kvalitetan, uradiće sve da napravi dobar rezultat. Nadam se da ćemo imati više sreće i snage.

Sastav Crvene zvezde je idalje pod velom tajne, ipak po našem mišljenju Miodrag Božović će biti nešto ofanzivniji nego pre sedam dana u Razgradu. To uslovljava samo jednu promenu u timu, a to je Hugo Vijera ispred Pabla Moučea. Sa druge strane Ludogorec će izvršiti par izmena, ali ne taktičkih, očekuje se da Bugari i na ovom meču igraju u formaciji 4-3-3.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – LUDOGOREC 20.30

Stadion: Rajko Mitić. Kapacitet: 54.000. Sudija: Luka Banti (Italija).

CRVENA ZVEZDA (4-5-1): Kahriman – Cvetković, Fibel, Rendulić, Ibanjez – Le Talek, Donald, Srnić, Kanga, Katai – Vijera.
LUDOGOREC (4-3-3): Stojanov – Sisinjo, Plastun, Moci, Minev – Đakov, Saša, Marselinjo, Vanderson, Kafu – Kešeru.

[/stextbox]

0
0

13 Komentara

  1. truli smo , izgubicemo od bugara , veliki sam navijac zvezde ali realno samo katai zna nesto ostalo su sve levaci , neka nam je bog u pomoci ali popicemo 3 laka komada

    0
    0
    Odgovori
  2. Moracemo da damo minimum jedan gol ako zelimo prolaz a zelimo ga vise nego ista,jer tesko da ce nasa odbrana izdrzati a da ne primi gol,to je prosto nemoguce.

    0
    0
    Odgovori
    • Magarčino, gde si izbrojao 8 stranaca? U Ligi šampiona, kao i u kvalifikacijama ograničenje ne postoji, pa da ih je zaista 8 ili svih 11. Za tvoju informaciju: Kahriman, Cvetković, Rendulić, Srnić i Katai su Srbi. Dakle, petorica, a ne 8 plus… kao si se ti izlupetao!

      0
      0
      Odgovori
        • A Saranov,Bogosavac,Brasanac jesu?Sine,zasto su imali nastupe u reprezentaciji Srbije ako nisu Srbi a poznato je da u nasoj reprezentaciji ne igraju stranci?De,objasni nam to i prosvetli nas,posto su po tebi Srbi samo oni cije se prezime zavrsava na IC.Svako ko ima srpski pasos je po drzavljanstvu srbin jer nema drugu alternativu,bez obzira na nacionalnost ili veru.Tako je i vas Ljajic srbin,iako je musliman.

          0
          0
  3. Auuuu,kakav bombastican naslov….verujem da ce i vas Vodja veceras biti na severu,pa da svi zajedno zapevate Mars na Drinu…….

    0
    0
    Odgovori
    • ….a sa kim vi igrate?! A da, na raspustu ste! Znam da ces gledati veceras tekmu i nervirati se, ali jbg…navijas za „manji Beogradski klub“

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter