19
Domaći fudbal

FOTO: Fotoshop

PRAVO SA BEOGRADSKIH ULICA: Grobari iz kola uz svoju pesmu provociraju Delije! (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.16 u 19:11

Navijači Crvene zvezde u velikom broju okupirali su glavni grad pred meč sa Ludogorecom, dok pristalice Partizana čine sve da im spreče dobro raspoloženje pred utakmicu.

Jedan grad, dva velika kluba i dve velike navijačke grupe. Kada dođe do ovako velike utakmice kakvu večeras Zvezda igra protiv Ludogoreca, neminovno je da dođe do sitnih provokacija.

Tako je na jednoj Fejsbuk stranici navijača Partizana objavljen snimak kako se iz kola ori Partizanova pesma grupe ‘JNA’, dok automobil prolazi pored velikog broja Delija.

0
0

19 Komentara

  1. Ne lupajte, decko je vozio brzinom kojom je isao auto ispred njega. Najbolje da vozi 20 na sat da ga dileje msm delije ne bi prozivale.

    0
    0
    Odgovori
    • Sadasnja alfa i omega vase uprave,izjavljuje za bivseg predsednika,kako je najveci kriminalac.Bivsi clan vase uprave,izjavljuje kako je iz crnog fonda kluba uzimao pare da namesta utakmice i podmicuje sudije.Vas bivsi trener,izjavljuje u svojim memoarima,kako ste namestali utakmice dok je on sefovao.Vasi bivsi igraci izjavljuju da su igrali namestene utakmice u vasem dresu…
      Da li su ovo lopovluci zbog kojih je drzava i njene institucije vec odavno trebale da reaguju i izbace vas u najnizi rang takmicenja ili jos bolje,ugase taj kriminalni klub?Preispitaj se dal su bas ovo nevidjeni lopovluci a nabrojao sam samo par njih a ima ih,ihaha…

      0
      0
      Odgovori
    • Svestan si da jedino tako mozete ispred Zvezde:.Placi jos malo, magarce, mozda neko izbaci Zvezdu na tvoje suze, mukice.:

      0
      0
      Odgovori
  2. Nije ovo provokacija,oni hoce samo da provociraju da izbace Zvezdu iz Evrope,bedno i jadno,eto po vome se vidi ko nam unistava Srpski fudbal,a drzava neka jos podrzava ove franjevce,najgori su,protiv svakog naseg kluba su u Evropi,hvala bogu da navijam za Zvezdu,a franjevcima zelim uvek da ispadaju za vreme kupanja i da sr raspadne taj franjevacki klub!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter