10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUKA U POSLEDNJI ČAS: Evo kako Zvezda tera maler pred meč sa Ludogorecom (FOTO)

Objavljeno: 02.08.16 u 10:47

Crvena zvezda večeras od 20.30 dočekuje Ludogorec u revanš meču trećeg kola kvalfikacija za Ligu šampiona, a fudbaleri srpskog šampiona odlučili su da na „malerišu“ i promenili su jednu ogluku u poslednji čas.

Danas je trebalo da bude veče kada će fudbaleri Crvene zvezde na teren istrčati u novoj opremi, tačnije novim „Puma“ dresovima. Ipak, to se neće dogoditi. Naime, stručni štab i fudbaleri su odlučili da „ne malerišu“ i odlučili su da igraju u starim dresovima u kojima su suvereno osvojili titulu i igrali do sada u kvalfikacija za Ligu šampiona. Tako će novi „Puma“ dres morati da sačeka sledeći prvenstveni meč koji se u subotu igra u Lučanima.

Novi dres Zvezde

0
0

10 Komentara

  1. ganferi plakacete posle tekme , opet ce tole da vam bude kriv kada vas razguze bugari , plakacete pecurkari kmeeee smrc smrc hahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo će stare dresove da podele navijačima posle utakmice i naravno da Zvezda ide u 4. kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona.

    0
    0
    Odgovori
  3. страшно,зар је могуће да се баве враџбинама и вештичарењем????? секта је блага реч.

    0
    0
    Odgovori
    • Стид ме и страх кад видим колико људи вјерује у бајалице, вјештичари и има идоле. . .

      0
      0
      Odgovori
    • Zvezda je finale Kupa Sampiona 91. igrala sa Mister Baby reklamom, za koju je istekao ugovor o reklamiranju, Znamo kako je to zavrsilo 😉

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter