2
Evrokupovi

BUGARI JAVLJAJU: Gazda Ludogoreca već promenio trenera, jer ne veruje u čudo u Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 02.08.16 u 13:12

Jedan od najjačih bugarskih fudbalskih portala „7dni futbol“ objavio je juče ekskluzivnu vest da je Ludogorec već spremio smenu trenera.

Gazda tima iz „čudne šume“ ne veruje u čudo u Beogradu. Tako je bar suditi po vestima koje dolaze iz Bugarske. Naime, Kiril Domusčijev odlučio je da smene dosadašnjeg trenera Giorgija Demerdžijeva. Navodno, kontraverzni biznismen je odlučio da pozove iskusnog stručnjaka Emila Veleva da ugasi požar koji bi mogao da nastane ispadanjem iz kvalfikacija za Ligu šampiona.

FOTO_ 7 дни футбол
FOTO_ 7 дни футбол

To ne bi bile jedine promene u klubu iz Razgrada. Navodno, prvi čovek kluba želi da smanji budžet, što bi moglo da dovede i do rasprodaje legije Brazilaca i Rumuna. HotSport je već preneo da je Kiril Domusčijev već ponudio prvom čoveku Steaue Điđiju Bekaliju Prepelicu i Kešerua. Ako za Zvezdu nije, onda za Ludogorec danas jeste dan „D“.

DA LI JE VLASNIK LUDOGORECA DIGAO RUKE: Rasprodaja u Razgradu?

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter