0
Evropske lige

INTER SPREMIO BOMBU: Ogromna cifra za Edinsona Kavanija

Objavljeno: 01.08.16 u 10:33

Umesto kapitena Maura Ikardija koji gotovo izvesno ide u Napoli, ‘nero-azuri’ su naciljali napadača Pari Ser Žermena i ozbiljno se ‘otvorili’.

Inter već godinama želi da se vrati u vrh italijanskog fudbala, ali im to nikako ne polazi za rukom. Osim dominacije Juventusa, još uvek nedostižan im je i Napoli, pa i Roma, koji su prošle sezone završili ispred Intera i pored odličnog starta tima Roberta Manćinija.

Zato se sada kreće u nešto jaču transfer politiku, a jedan od najvećih koraka bilo bi dovođenje Edinsona Kavanija, za koga je Inter prema pisanju ‘Korijere delo Sporta’ ponudio PSŽ-u 50 miliona evra.

Međutim, pitanje je kako će reagovati Parižani, s obzirom da su već ostali bez najboljeg napadača Zlatana Ibrahimovića, pa bi gubitak još jednog značio i oproštaj od ambicija za napad na Ligu šampiona u predstojećoj sezoni.

Urugvajac ima iskustva igranja u Seriji A, pošto je već nosio dres Palerma i Napolija, odakle je i otišao u glavni grad Francuske u transferu vrednom 64 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter