0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROF’ BOŽOVIĆ U ELEMENTU: „Neću proglašavati utakmicu mečom decenije, jer posle nje ima popravnog!“

Objavljeno: 01.08.16 u 13:19

Na konferenciji za medije Miodraga Božovića pred meč sa Ludogorecom provejavao je optimizam, koji deli sa svojim igračima.

Crvena zvezda sutra od 20:30h igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv bugarskog Ludogoreca. Za mnoge je to utakmica sezone, ali ne i za trenera crveno-belih, Miodraga ‘Grofa’ Božovića.

– Borili smo se godinu dana, igrači su doveli klub u situaciju da nam pobeda garantuje Ligu Evrope. Protivnik nije lak, ali daćemo sve od sebe. Neću proglašavati utakmicu mečom decenije, jer posle nje ima popravnog – istakao je Miodrag Božović na konferenciji za medije na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Prokomentarisao je i prvi meč u Razgradu. Još ostaje žal za pobedom i eventualnim trećim golom.

– Ludogorec je bio bolji u prvom poluvremenu, dok smo u drugom poluvremenu mi bili bolji, mogli smo i do trećeg gola – istakao je Božović.

Božović je poručio da već sada zna koji sastav će izvesti i nagovestio ko bi mogao da predvodi napad Zvezde.

– Nema nedoumica oko sastava. Nadao se da Hugo može mnogo više počev od ove utakmice. Ovo mu nije meč karijere – pokušao je ‘Grof’ i da skine blagi pritisak sa leđa Portugalca.

Ne očekuje iznenađenja ni od bugarskog šampiona.

– Teško da će biti iznenađenja u njihovoj ekipi. Teren više odgovara nama, neće im biti nimalo prijatno. Očekuje se pun stadion – zaključio je Božović uz napomenu da je ostalo još svega tri do četiri hiljade slobodnih karata, mahom za južnu tribinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter