9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIČEL DONALD: Valjda su igrači Ludogoreca konačno shvatili…

Objavljeno: 31.07.16 u 22:31

Manje od 48 sati ostalo je do utakmice protiv Ludogoreca koja će usmeriti dalji tok sezone Crvene zvezde i svi igrači razmišljaju samo o njoj.

Dugo nije vladala veća euforija pred neki evropski meč crveno-belih u evropskim takmičenjima. Čak devet godina trajao je post u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sada su Delije konačno dočekali svojih ‘pet minuta’ i sa velikim očekivanjima čekaju revanš protiv Ludogoreca.

Isti slučaj je i sa igračima, a Mičel Donald samopouzdanje gradi na prvom meču u Razgradu, koji je po njemu, Zvezda odigrala taktički odlično.

– Igrači Ludogoreca su valjda shvatili da ne treba da budu srećni što su nas izvukli. Odigrali smo tamo taktičku dobru utakmicu, na rezultat. I ovde taktički moramo da budemo mudri, jer nismo još prošli. A nama je cilj da prođemo u narednu rundu. Kako god, samo da prođemo. Niko nas neće pitati kako smo igrali, niti će se sećati, ali će, nadam se, pamtiti da smo obezbedili plasman u plej-of – smatra Donald.

HOTSPORT ANALIZA: Jedna dileme za Miodraga Božovića pred meč sezone sa Ludogorecom?

Prva utakmica obilovala je greškama na obe strane, a posebno ‘gorčinu’ ostavila je ona napravljena u finišu kada je Ludogorec izjednačio na 2:2 u momentima kada je bio ‘grogiran’.

– U fudbalu je normalno da se prave greške, pa i Barselona ih čini. Ali bitna je reakcija tima – rekao je Donald i najavio reakciju već u utorak od 20:30h.

BRAZILCI NAGRABUSILI ZBOG ZVEZDE: Evo koga neće biti u timu na Marakani…

Karata za meč gotovo da više nema, po poslednjim informacijama iz popodnevnih časova, ostalo je još par hiljada za južnu tribinu, tako da nema sumnje da će dupke pun stadion ‘Rajko Mitić’ dočekati Bugare.

Hoće li im okovati noge, ili će se to desiti domaćim igračima? Mičel Donald veruje da će se pre obistiniti prvopomenuti scenario.

0
0

9 Komentara

  1. „Valjda su konacno shvatili..“ da je njihov gazda SVOJE novce ULOZIO u svoj f. klub, a da je bankomatova bludnica uz „pomoc“ aboliranog kadra, devastirala Budzet PENZIONOG FONDA (penzioneri sada penzije dobijaju iz Budzeta R. Srbije, sto nigde u Svetu nije praksa) tj. UGASILA GA KAO I FK sa MRAKane, kao i KK S’ Malog Kalemegdana i da sada i JEDAN i DRUGI ( fk i kk mutant) DALJE „CRPE“ Drzavne resurse, tipa, FOND ZA MAJKU I DETE, FOND ZA POMOC STARIM I BOLESNIM LICIMA..ITD ITD..Znaci, da SKRATIM, SDCZ JE „STVORILA“-BUDZETSKI DEFICIT R. SRBIJE !!! STOP SEGREGACIJI I UNISTAVANJU SRBIJE !!!…………………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  2. „Valjda su konacno shvatili..“ da je njihov gazda SVOJE novce ULOZIO u svoj f. klub, a da je bankomatova bludnica uz „pomoc“ aboliranog kadra, devastirala Budzet PENZIONOG FONDA (penzioneri sada penzije dobijaju iz Budzeta R. Srbije, sto nigde u Svetu nije praksa) tj. UGASILA GA KAO I FK sa MRAKane, kao i KK S’ Malog Kalemegdana i da sada i JEDAN i DRUGI ( fk i kk mutant) DALJE „CRPE“ Drzavne resurse tipa, FOND ZA MAJKU I DETE, FOND ZA POMOC STARIM I BOLESNIM LICIMA..ITD ITD..Znaci, da SKRATIM, SDCZ JE „STVORILA“-BUDZETSKI DEFICIT R. SRBIJE !!! STOP SEGREGACIJI I UNISTAVANJU SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • XAXAXAXAXAXAXA
      I opet
      XAXAXAXAXAXAXA
      I opet
      XAXAXAXAXAXAXA
      Puko si sa mozgom, defitivno
      Jedva chekam tvoj novi komentar, bash su zanimljivi!!! Jesu malo svi isti ali nema veze, vazno je zezanje!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Mali batice iz 4 zida, glodarčić koskica, gov.nčić sa daskice ostavljajući ovde razne nadimke (sluge režima, Welcome to…, Dark energy, .!. DAMIAN .!. , .!. … ) neka ti neko uzme uput za zdravstveni centar pa da te odvedu da ti daju dijagnozu zbog problema koji imaš jer se sam sebi smeješ, mrziš sve oko sebe. Iščekuješ svaku novu Zvezdinu vest. Razmišljaš o limenkama, ćokiju, bankomatima, mutantima … Imaš problem u sopstvenom dvorištu !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter