0
Evropske lige

DŽON MERI: Ostao sam dužan navijačima Vojvodine, nadam se povratku u Novi Sad (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.16 u 19:11

Iako se nije naigrao u Vojvodini Džon Meri je bio jedan od miljenika navijača iz ‘srpske Atine’, a već na debiju za Rudar iz Velenja postigao dva sjajna pogotka. Time je poslao poruku dojučerašnjem klubu da su ga se možda prelako odrekli.

U Vojvodini je proveo godinu i po dana ali nije dobio adekvatnu šansu, Ovaj 23-godišnji Kamerunac uspeo je na debiju za Rudar da postigne dva sjajna pogotka, a dva su mu poništena zbog ofsajda. Za Hotsport Meri je izneo svoje utiske.

(Izvor: youtube / Prva liga Telekom Slovenije)

– Težak period je iza mene. Srećan sam u Velenju, klub mi je dao šansu, a treneru se zahvaljujem na poverenju. Veoma sam gladan golova, verujem da možemo još mnogo da postignemo. Očekujem da se na kraju sezone sa Rudarom borim za titulu – kaže Meri.

Meri je takođe u nastavku istakao da oseća veliko žaljenje što pred navijačima Vojvodine nije dobio priliku da opravda veliku podršku koju je uživao među navijačima kluba u periodu povrede, ali i kasnije.

– Navijačima Vojvodine sam ostao dužan mnogo golova, nadam se da ću jednom prilikom ponovo imati priliku da obučem crveno-beli dres ekipe iz Novog Sada. Vreme provedeno u Srbiji ću uprkos svemu pamtiti po lepom – poručio je kamerunski napadač.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter