1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

BRAZILCI NAGRABUSILI ZBOG ZVEZDE: Evo koga neće biti u timu na Marakani…

Objavljeno: 30.07.16 u 20:35

Trener Ludogoreca Georgi Dermedžijev poludeo je posle remija sa Zvezdom 2:2 i domah je krenuo u potragu za krivcima, čime bi mogao da pomogne crveno-belima.

Kako prenose bugarski mediji trener je prsto pokazao na Natanijela Pimienta i Lukasa Sašu. Pitanje je da li će se ova dva momka naći u protokolu za meč sa Crvenom zvezdom u utorak na stadionu „Rajko Mitić“.

Dermendžijev nije zadovoljan kako je Natanijel odigrao meč protiv Zvezde. Napravio je veliku grešku kod prvog gola, omogućio je Kataiju da dođe u situaciju da šutira i savlada Stojanova. Generalno, nije bio dovoljno čvrst u odbrani i napravio je mnogo grešaka – piše portal 7dnifutbol.bg i nadovezuje se na priču o Lukasu Saši.

– Nije se dobro razumeo sa Diakovim, ostavljali su mnogo prostora između njih i odbrane. Bio je daleko od opasnog Kange, posebno u drugom poluvremenu, i više nego jednom mu dozvolio da ga sa lakoćom priđe, što se nije dopalo Dermendžijevu. Moguće je da će trener u revanšu poverenje pokloniti Abelu koji je znatno agresivniji. Ludogorec će morati da kontroliše sredinu terena ko želi trijumf i prolazak u Beogradu.

Revanš utakmica Zvezde i Ludogoreca na programu je u utorak od 20.30.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter